Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Montpellier vs Brest – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Montpellier vs Brest – Ligue 1

Incepand cu ora 22:00, duminica, 16 mai 2021, pe Stade de la Mosson, Montpellier primeste vizita celor de la Brest, intr-o partida ce conteaza in cadrul etapei cu numarul 37 din Ligue 1.

Avand in vedere situatia celor doua din clasament, era si normal ca Montpellier sa plece cu prima sansa in acest duel, avand pentru un succes o cota de 2.37, pe cealalta parte, formatia vizitatoare a primit din partea operatorului online Betano pentru o victorie o cota de 2.80.

Prezentare cote Betano – Montpellier vs Brest

Ponturi pariuri Montpellier vs Brest - Ligue 1

Montpellier

Vin dupa o infrangere dramatic la loviturile de departajare in semifinalele Coupe de France, in fata celor de la PSG, asta dupa ce in timpul regulamentar, au remizat scor 2-2. Desi au castigat in etapa precedenta, scor 2-3 in deplasarea de la Strasbourg, se afla in continuare pe pozitia a opta in clasament, cu 50 de puncte.

In 12 din ultimele lor 13 jocuri, ambele echipe au reusit sa contribuie cu cel putin un gol pe tabela. 

Din cele 18 meciuri jucate pe Stade de la Mosson in acest sezon, doar 4 nu au generat cel putin 3 reusite.

Echipa probabila: Bertaud; Congre, Hilton, Cozza; Sambia, Ferri, Savanier, Ristic; Mollet; Delort, Laborde

Brest

Vine dupa o infrangere destul de dureroasa, pe terenul celor de la Nice, scor 3-2, asta dupa ce au condus la pauza, scor 1-2, iar gazdele au jucat cu un om mai putin din minutul 52 al meciului. Desi se afla pe locul 14, cu 40 de puncte, nu poate sta linistita in aceste ultime doua etape, aflandu-se la doar 3 puncte distanta de pozitia de baraj.

Au suferit 7 infrangeri in ultimele 10 partide jucate pe teren strain. 

Este o formatia de teren propriu, dovada faptul ca din cele 40 de puncte acumulate in acest sezon, doar 12 au fost obtinute in deplasare.

Echipa probabila: Larsonneur; Pierre-Gabriel, Chardonnet, Brassier, Perraud; Honorat, Belkebla, Lucas, Faivre; Mounie, Charbonnier

Brest are nevoie de cel putin un punct in acest duel fiind sub amenintarea retrogradarii, desi Montpellier, a demonstrat ca vor juca in continuare fotbal,chiar daca are un final de sezon linistit. Se intalnesc doua dintre cele mai spectuloase din acest sezon de Ligue 1, si bineinteles ca voi miza pe goluri. Ultimele 4 dueluri dintre cele doua formatii au generat cel putin 3 reusite.

Ponturi pariuri Montpellier vs Brest – Ligue 1

Peste 2.5 goluri, cota 1.57 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1