Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ligue 1

Ponturi pariuri Nice vs Strasbourg – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Nice vs Strasbourg – Ligue 1

Duminica, 16 mai 2021, ora 22:00, pe Allianz Riviera, se intalensc Nice si Strasbourg. Meciul se disputa in cadrul penultimei etape din prima liga franceza.

Faptul ca incearca sa se salveze de la retrogadare, casele de pariuri online o dau drept favorita pe Strasbourg pentru acest joc, avand o cota de 2.10 un succes. Trupa antrenata de Adrian Ursea, primeste o cota de 3.50 pentru o victorie in aceasta runda.

Prezentare cote Betano – Nice vs Strasbourg

Ponturi pariuri Nice vs Strasbourg - Ligue 1

Nice

Au facut un joc foarte bun in etapa precedenta cu Brest, pe care l-au castigat, scor 3-2, asta dupa ce la pauza erau condusi, si din minutul 52 al partidei au jucat cu un om mai putin, dupa eliminarea lui Lees Melou. Se afla in prima jumatate a clasamentului in acest moment, pe pozitia a noua mai exact, cu 49 de puncte. Are un golaveraj negativ dupa 36 de etape, cu 47 de goluri inscrise si 49 incasate.

S-au impus in 4 din ultimele 5 meciuri disputate pe Allianz Riviera in campionatul intern. 

Au castigat in partida tur contra adversarei de astazi, scor 2-0. 

Echipa probabila: Benitez; Lotomba, Saliba, Todibo, Kamara; Maurice, Boudaoui, Thuram; Atal, Dolberg, Gouiri

Strasbourg 

Situatia formatiei antrenate de Thierry Laurey s-a inrautatit si mai mult pe acest final de sezon, dupa ce in etapa precedenta au pierdut acasa, scor 2-3, in fata celor de la Montpellier. Ocupa pozitia a saisprezecea in clasamentul din Ligue 1, cu 38 de puncte, cu unul mai mult decat echipa afla pe loc de baraj in acest moment, Nantes.

Au stat ceva mai bine in meciurile disputate pe teren strain in acest sezon, reusind sa obtina 22 de puncte in cele 18 deplasari. 

Vine dupa doua remize la rand in deplasare, ambele incheiat cu acelasi scor, 1-1, in compania celor de la Nimes si Marseille.

Echipa probabila: Sels; Kone, Mitrovic, Djiku; Guilbert, Bellegarde, Sissoko, Caci; Thomasson; Diallo, Ajorque

Presiunea din tabara oaseptilor este destul de apasatoare in acest moment, insa trebuie sa treaca peste ea daca vor sa plece neinvinsi de pe Allianz Riviera. Nice este o formatie lipsita de griji pe acest final de sezon, si nu au pentru ce forta in acest duel, poata doar o clasare in primele 8, sa reprezinte un obiectiv pentru formatia lui Adrian Ursea.

Ponturi pariuri Nice vs Strasbourg – Ligue 1

X2 sI Sub 5.5 goluri, cota 1.40 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1