Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Olympique Nimes vs AS Saint Etienne – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Olympique Nimes vs AS Saint Etienne – Ligue 1

Duminica 4 aprilie, de la ora 18:05, va ava loc partida Olimpique Nimes vs AS Saint Etienne in etapa cu numarul 31 din Ligue 1.

Ambele formatii se afla in partea inferioara a clasamentului din Ligue 1, insa casele de pariuri le ofera prima sansa echipei oaspete, la o cota de 2.22, desi nu se afla intr-o forma prea stralucita. Un succes al formatiei gazde ne-ar tripla investitia, de 3.20 mai exact.

Prezentare cote Betano – Olimpique Nimes vs AS Saint Etienne 

Ponturi pariuri Olympique Nimes vs AS Saint Etienne - Ligue 1

Olimpique Nimes 

Vin dupa o victorie nesperata, insa extrem de importanta, pe terenul celor de la Lille, scor 2-1, si dupa acest succes au reusit sa urce un loc in clasament, pe 18, cu 29 de puncte, insa lupta pentru evitarea retrogradarii ramane una incinsa. Trupa lui Pascal Plancque a suferit o singura infrangere in ultimele 7 etape de campionat, iar in acest interval de timp au reusit sa mai bifeze 4 succese si doua rezultate de egalitate.

Ofensiva gazdelor functioneaza destul de bine in ultima perioada, reusind sa marcheze de fiecare data in ultimele 9 jocuri.

Unul din motivele pentru care se afla atat de jos in clasamentul se datoreaza in mare parte jocului defensiv, avand cea mai slaba aparare in acest moment, din prima liga franceza, cu 56 de goluri incasate.

Echipa probabila: Reynet; Alakouch, Guessoum, Ueda, Meling; Cubas; Ferhat, Deaux, Ripart, Eliasson; Kone

AS Saint Etienne 

“Les Stephanois” nu se afla intr-o situatie foarte placuta in campionat, ocupand pozitia a saisprezecea, cu 33 de puncte, nu foarte departe de primul loc retrogradabil, iar o infrangere in aceasta etapa, ar inrautati si mai mult lucrurile in tabara oaspetilor.

In ultimele 4 etape, au suferit 3 infrangeri, si au izbutit o victorie pe terenul celor de la Angers, scor 0-1.

Formatia oaspete s-a simtit mult mai bine in meciurile din deplasare in ultima perioada, reusind sa triumfe 3 din ultimele 4 jucate in campionatul intern.

Echipa probabila: Moulin; Moukoudi, Cisse, Kolodziejczak; Debuchy, Youssouf, Camara, Bouanga; Aouchiche; Khazri, Abi

Este un duel foarte important pentru ambele echipe, in care vor cauta in primul rand sa nu incaseze gol. De aceea prevad un meci de egalitate la pauza sau final, pentru ca o eventuala victorie a uneia dintre cele doua formatii, ar inrautati foarte mult lucrurile pentru cealalta.

Ponturi pariuri Olympique Nimes vs AS Saint Etienne – Ligue 1

Pauza sau Final X,  cota 1.65 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1