Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Montpellier – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Strasbourg vs Montpellier – Ligue 1

Pe Stade de la Meinau, duminica, 9 mai 2021, incepand cu ora 16:00 se va desfasura partida dintre Strasbourg si Montpellier, ce conteaza in cadrul rundei cu numarul 36 din Ligue 1.

Gazdele sunt date drept favorite inaintea acestui duel de catre operatorul online Betano, la o cota de 1.70, in timp ce un triumf al formatiei vizitatoare, este cotat cu 4.55 in acest moment.

Prezentare cote Betano – Strasbourg vs Montpellier 

Ponturi pariuri Strasbourg vs Montpellier - Ligue 1

Strasbourg

Vine dupa un rezultat destul de bun obtinut pe Stade Velodrome, cu Marseille, scor 1-1, si a ajuns la 38 de puncte acumulate in aceasta stagiune, ocupand locul 16 in acest moment, la doar 4 puncte distanta de locul de baraj. Trupa lui Thierry Laurey vine dupa 3 infrangeri la rand pe Stade de la Meinau, incasand in total 8 goluri.

Este o formatie care pune foarte mult accent pe fazele fixe, reusind sa inscrie 18 goluri din faze statice ale jocului, din totalul de 44.

Ultimele lor 6 jocuri s-au finalizat cu reusite in ambele porti. 

Echipa probabila: Sels; Guilbert, Djiku, Kone, Mitrovic, Caci; Sissoko, Aholou; Thomasson; Ajorque, Diallo

Montpellier

Ultimele doua etape nu au fost de bun augur pentru formatia antrenata de Michel Der Zakarian, pierzand scor 3-1 pe Allianz Riviera, in fata celor de la Nice, iar in runda precedenta, Saint Etienne a reusit sa se impuna cu scorul de 1-2. Se afla pe un linistitor loc 8 in acest moment, cu 47 de puncte, si un golaveraj negativ, 55 de goluri marcate, si 59 incasate. Are doar o singura infrangere in ultimele 11 deplasari oficiale.

Este fara victorie in ultimele 5 jocuri disputate in prima liga franceza. 

Doar in doua din cele 21 jocuri oficiale disputate pe teren strain in aceasta stagiune, nu au reusit sa inscrie cel putin un gol.

Au reusit sa se impuna in ultimele 3 confruntari oficiale jucate cu Strasbourg. 

Echipa probabila: Bertaud; Sambia, Congre, Hilton, Cozza; Ferri, Chotard, Le Tallec; Laborde, Delort, Mavididi

Daca nu obtine punct/e situatia celor de la Strasbourg s-ar putea inrautati si mai mult in acest final de sezon, de aceea cred ca vor fi extrem de concentrati in aceasta partida. Montpellier este o formatie destul de relaxata in acest moment, neavand in presiunea rezultatelor, si cred ca o vom vedea din nou marcand, de aceea voi miza pe un pronostic in care ambele echipe vor reusi sa inscrie.

Ponturi pariuri Strasbourg vs Montpellier – Ligue 1

Ambele echipe inscriu, cota 1.70 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1