Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Toulouse vs Rennes – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Toulouse vs Rennes: sambata seara, de la ora 21:00, pe Stadium Municipal se vor infrunta Toulouse si Rennes. Meciul face parte din etapa cu numarul 27 din Ligue 1.

[kindred id=”65072″ event_id=”1005644051″]

Toulouse

Din nou are probleme cu suspendatii, Steven Moreira lipseste tocmaid in acest motiv. Asta dupa ce in runda anterioara a pierdut cu 0-3, in ceea ce a fost al saselea meci la rand in care nu a reusit nici macar sa inscrie. Nu este deloc surprinzator ca se prezinta atat de slab, ea fiind pe ultimul loc inca de la inceputul sezonului.

Are 13 puncte acumulate, cu 14 mai putine decat Nimes si Dijon, echipele care se afla la limita de a se salva de la retrogradare. Nici faptul ca evolueaza pe terenul propriu nu o pune deloc intr-o lumina mai buna. A suferit de trei ori mai multe infrangeri decat cele trei victorii pe care le-a obtinut.

  • Echipa probabila: Reynet – Diakite, Gabrielsen, Isimat-Mirin, Sylla – Sangare, Vainqueur, Makengo – Dossevi, Iseka, Gradel

Rennes

S-a chinuit ceva in runda anterioara, atunci cand a fost condusa inca din primul minut de catre Nimes. Pana la urma Niang a salvat-o si a reusit sa inscrie ambele goluri ale echipei sale. Astfel, duelul din runda anterioara s-a terminat cu victoria ei, 2-1, dar trebuie sa tinem cont ca a evoluat pe terenul propriu.

Ramane pe locul al treilea, cu 44 de puncte, dar trebuie sa fie foarte atenta. Un nou eventul meci incheiat fara victorie o poate detrona de pe podium. Lille ii sufla-n ceafa, avand un singur punct mai putin. Insa, daca se va impune sambata, Rennes ramane pe locul al treilea, pentru ca sunt unsprezece lungimi intre ea si OM, echipa de pe locul secund.

  • Echipa probabila: Mendy – Traore, Gnagnon, Gelin, Maouassa – Raphinha, Bourigeaud, Siliki, tait – Niang, Hunou

Din punct de vedere al jocului Rennes este clar la un alt nivel. Ea si in tur si-a aratat nivelul acesta, reusind sa se impuna cu 3-2. Tinand cont de forma si de prestatia lui Toulouse din ultimele confruntari, este de asteptat ca oaspetii sa preia initiativa si sa se impuna. O pot face? Eu zic ca au ce le trebuie sa reuseasca acest lucru, cu atat mai mult cand Niang este acolo, in atac.

Ponturi pariuri Toulouse vs Rennes: oaspetii castiga, cota 2.00 la Unibet

CITESTE SI

More in Ligue 1