Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Troyes vs Toulouse – Ligue 1

Ponturi pariuri Troyes vs Toulouse

Ponturi pariuri Troyes vs Toulouse – Ligue 1

Troyes si Toulouse isi dau intalnire duminica, 14 august 2022, de la ora 16:00, pe Stade de l’Aube intr-o partida ce face parte din cadrul etapei cu numarul 2 din Ligue 1.

Casele de pariuri online preconizeaza un duel foarte echilibrat intre cele doua formatii, iar un rezultat de egalitate la final ne-ar asigura o cota de 3.30. Pentru a vedea tabela schimbata de ambele echipe, primim 1.82.

Prezentare cote Betano – Troyes vs Toulouse

Ponturi pariuri Troyes vs Toulouse

Troyes

ESTAC s-a deplasat pe Stade de la Mosson in meciul de debut din acest sezon de Ligue 1, acolo de unde s-au intors cu mana goala, dupa ce au pierdut in fata celor de la Montpellier HSC, cu scorul de 3-2. Nu au fost departe sa obtina un rezultat pozitiv, insa gazdele partidei au dat lovitura de gratie in minutul 81, prin Teji Savanier.

Per total nu a fost o evolutie deloc rea din partea echipei antrenate de Bruno Irles. Elevii sai au aratat multa pofta de joc, avand nu mai putin de 10 suturi pe spatiul portii lui Jonas Omlin. Doar Monaco si PSG au cadrat mai mult in prima runda.

Conducerea clubului a perfectat marti un nou transfer. L-au adus pe Balde Thierno, jucator ce apartine de PSG, dar care a evoluat ultima oara la Le Havre in liga secunda franceza.

Echipa probabila: Gallon; Bruus, Porozo, Palmer-Brown, Salmier, Larouci; Ripart, Kouame, Tardieu, Chavalerin; Balde

Toulouse

„Les Violets” au fost singura formatie nou-promovata ce a obtinut un rezultat pozitiv la revenirea in Ligue 1. Acestia au primit vizita celor de la Nice in prima runda in compania carora au terminat la egalitate, scor 1-1.

Golul inscris de debutantul Thijs Dalinga putea sa le aduca toate cele 3 puncte, insa in cele din urma au fost egalati In urma unei reusite de galezul Aaron Ramsey in minutul 78 al partidei. Nu a fost o evolutie solida din partea lor, insa avand in vedere ca au intalnit adversar destul de difcil, este un punct foarte bun de plecare in acest sezon pentru formatia pregatita de Philippe Montanier.

Echipa probabila: Dupe; Desler, Rouault, Nicolaisen, Sylla; Spierings, van den Boomen; Ngoumou, Chaibi, Ratao; Dallinga

Ponturi pariuri Troyes vs Toulouse

Avem premisele unui meci echilibrat in opinia mea in care cred ca ambele formatii isi doresc un rezultat pozitiv. Din punct de vedere al jocului, Troyes a aratat mult mai bine in prima etapa chiar daca a pierdut. Oaspeti au un lot foarte interesant, cu potential ridicat si ma astept la lucruri foarte bune din partea lor, nu doar astazi si in tot decursul acestui sezon.

Ponturi pariuri Troyes vs Toulouse – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.82

More in Fotbal