Connect with us

Ligue 1

Ponturi Stade Reims vs Brest – Ligue 1

Ponturi Stade Reims vs Brest

Ponturi Stade Reims vs Brest – Ligue 1

Etapa a cincea din Ligue 1 ne propune confruntarea dintre Stade Reims si Brest. Duelul este programat sa se desfasoare duminica, 17 septembrie 2023, de la ora 16:00, pe „Stade Auguste-Delaune”.

Ultimele 4 intalniri directe s-au incheiat in „X”, iar astazi un astfel de deznodamant ne-ar aduce un profit de 3.55 ori mai mare. Agentiile de pariuri online ne ofera 1.80 pentru a vedea cel putin 3 goluri astazi.

Prezentare cote Betano – Stade Reims vs Brest

Ponturi Stade Reims vs Brest

Stade Reims

Moralul in randul jucatorilor pregatiti de Will Still este unul ridicat inaintea acestei confruntari. Pauza competitionala a fost una linistita pentru gazde ca urmare a seriei excelente de rezultate pe care au avut-o in ultimele 3 meciuri.

In ultima runda s-au deplasat pe terenul nou-promovatei FC Metz. Desi s-au vazut condusi destul de rapid pe tabela, „alb-rosii” au revenit pe tabela. Nu au izbutit sa bifeze al treilea succes consecutiv, partida incheindu-se in cele din urma 2-2.

Inceputul excelent de sezon ii situeaza pe loc de cupa europeana in momentul de fata. Sunt pe locul 5 mai exact, avand un total de 7 puncte si un golaveraj de +3. In 5 din cele 8 goluri inscrise pana acum l-au avut implicat pe nou-venitul Teddy Teuma.

Echipa probabila: Diouf; Foket, Agbadou, Abdellhamid, De Smet; Teuma, Matusiwa; Daramy, Munetsi, Ito; Diakite

Brest

„Piratii” se pot lauda si ei cu un inceput foarte bun de sezon. Dupa victoriile din primele doua etape, 3-2 cu Lens si 1-2 la nou-promovata Le Havre, oaspetii de astazi nu au mai fost la fel de prolifici in precedentele doua runde.

Baietii lui Eric Roy pot da vina sa spunem asa si pe nivelul ridicat al adversarilor intalniti. A fost mai intai esecul de la Marseille, acolo nu au jucat deloc rau, insa Olympique s-a dovediat a fi mai inspirata la finalizare si a castigat cu 2-0.

Inaintea pauzei competitionale au primit vizita lui Rennes, in compania carora au scos o „remiza alba”. Asadar, moment se afla le egalitate de puncte cu adversari de astazi, insa ti’zefs se afla doua locuri mai jos din cauza golaverajului.

Echipa probabila: Bizot; Lala, Chardonnet, Brassier, Locko; Camara, Lees-Melou, Magnetti; Del Castillo, Satriano, Le Douaron

Ponturi Stade Reims vs Brest

Preconizez un meci frumos aici, avand in vedere inceputul pozitiv de sezon al celor doua tabere. As spune insa ca Reims porneste usor favorita, insa ma astept ca Brest sa puna probleme si cu siguranta au destule argumente ce le dau speranta sa spere la un rezultat pozitiv. Am ales sa merg pe un interval de goluri, de 2-4 la o cota destul de interesanta.

Ponturi Stade Reims vs Brest – Interval goluri – 2-4 –> Cota 1.47

More in Ligue 1