Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi Stade Rennais vs Brest – Ligue 1

Ponturi Stade Rennais vs Brest

Ponturi Stade Rennais vs Brest – Ligue 1

Stade Rennais primeste vizita lui Brest intr-o partida ce face parte din etapa cu numarul 5 a primei ligi franceze. Duelul este programat miercuri, 31 august 2022, de la ora 22:00, pe Rozhon Park.

Trupa pregatita de Bruno Genesio este cotata cu prima sansa la victorie, avand o cota de doar 1.52. Betano ne ofera 1.62 la un eventual meci cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj.

Prezentare cote Betano – Stade Rennais vs Brest

Ponturi Stade Rennais vs Brest

Stade Rennais

„Les Rouge et Noir” s-au intors invinsi din Nordul Frantei, acolo unde au cedat cu 2-1 in fata lui RC Lens. Nu a fost evolutie tocmai rea din partea bretonilor, insa lipsa de atentie la finalizare i-a costat cel putin un punct. Gaetan Laborde a marcat din nou si a ajuns la doua reusite in actuala stagiune.

Au acumulat doar 4 puncte in primele 4 etape de campionat, cu care se afla in partea a doua a clasamentului din Franta, pe 13 mai exact. Golaverajul lor este unul negativ in momentul de fata, -1, avand doar 4 reusite si 5 goluri incasate. Un numar foarte mic de goluri marcate, tinand cont ca are a doua cea mai ridicata medie de suturi cadrate din Ligue 1, cu 6.8 per joc.

Singura victorie obtinuta pana acum, a fost obtinuta pe teren propriu, 2-1 impotriva nou-promovatei Ajaccio. Nu au mai pierdut o intalnire oficiala cu Brest, de pe 9 aprilie 2011.

Echipa probabila: Alemdar; Traore, Bade, Theate, Truffert; Terrier, Santamaria, Tait, Bourigeaud; Laborde, Kalimuendo

Brest

„Piratii” au moralul foarte scazut, dupa ce Montpellier le-a provocat una dintre cele mai dure infrangeri din istoria clubului. Au cedat in fata acestora cu un categoric, 0-7. In primele 31 de minute, echiapa antrenata de Michel Der Zakarian era deja condusa cu 5 goluri pe tabela de marcaj.

Pana la partida din weekend, „les tizef’s” nu se descurcase deloc rau, obtinand un total de 4 puncte. Momentan sunt vecini de clasament cu Rennes, insa se afla o pozitie mai jos fata de acestia, avand un golaveraj inferior, -6.

Echipa probabila: Bizot; Duverne, Dari, Chardonnet, Brassier; Magnetti, Belkebla, Dembele; Honorat, Belaili, Le Douaraon

Ponturi Stade Rennais vs Brest

O vad ca mare favorita pe Rennes inaintea acestei confruntari. Imi este greu sa cred ca oaspeti si-au revenit intr-un timp atat de scurt din punct de vedere moral in urma rezultatului din weekend. Merg pe o victorie a gazdelor, aici care cred ca vor profita de defensiva „subreda a celor de la Brest si isi va asigura toate cele 3 puncte in partida de astazi.

Ponturi Stade Rennais vs Brest – 1 Solist –> Cota 1.52

More in Fotbal