Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ligue 1

Predictii fotbal Saint Etienne vs Lyon – Ligue 1

Predictii fotbal Saint Etienne vs Lyon – Ligue 1

Predictii fotbal Saint Etienne vs Lyon – Ligue 1

Duminica, 24 ianuarie 2021, de la ora 22:00, in ultimul meci al rundei cu numarul 21 din Ligue 1, Saint Etienne si Olympique Lyon isi masoara fortele.

AICI GASESTI MAI MULTE PONTURI DIN LIGUE 1

Saint Etienne

Va spuneam in avancronica meciului sustinut de Saint Etienne la Strasbourg ca nu poate tine ritmul cu adversara ei. Asa a fost, iar recomandarea noastra in cota de 1.60 a fost castigatoare. 1-0 a fost scorul in acel duel, iar alb-verzii raman cu un singur succes in precedentele zece etape. Au fost jocuri in care a terminat de sase ori la egalitate si in alte trei randuri a pierdut.

In urma acestor confruntari si a infrangerii din runda anterioara ramane pe locul 16, cu 19 puncte. Sunt patru puncte pe care inca le are avans fata de ocupanta locului care merge la barajul pentru mentinerea in Ligue 1. Are o problema si in plan ofensiv, pana acum a inscris in medie un gol pe meci, ceea ce o face sa aiba unul dintre cele mai timide atacuri.

Gabriel Silva, Yvann Macon, Wahbi Khazri sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Moulin – Sissoko, Sow, Kolodziejczak, Trauco – Moueffek, Lucas – Boudehbouz, Aouuchiche, Rivera – Nordin

Olympique Lyon

Stim ca este un derby intre cele doua echipe, dar noi trebuie sa invingem pentru a ramane in fata. Asta trebuie sa luam in considerare si vrem sa scriem istorie si sa ne facem fanii fericiti.” – Tino Kadewere, jucator Lyon, citat de ol.fr.

A fost nevoie de patru luni pentru a pierde un nou meci in campionat. S-a intamplat in runda anterioara, atunci cand n-a putut tine pasul cu Metz si a cedat cu 0-1. Au fost date peste cap planurile pariorilor si asta dupa ce Olympique a evoluat pe terenul propriu. Acela a fost abia al doilea esec suferit de OL in acest campionat.

Dupa 20 de meciuri deja disputate, Lyon ocupa locul 3, cu 40 de puncte. In eventualitatea unui  succes ar putea urca o pozitie si asta pentru ca intre ea si Lille sunt doua puncte diferenta. Urmeaza ca in runda anterioara sa joace in compania lui Bordeaux, in ultimul meci programat in luna ianuarie.

Lucas Paqueta este singura absenta din lotul lui Lyon si asta din cauza unei suspendari.

  • Echipa probabila: Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, Cornet – Caqueret, Mendes, Aouar – Kadewere, Depay, Ekambi

Poate ca pe hartie este catalogat ca un meci derby, dar Saint Etienne vs Lyon este un joc in care oaspetii pleaca cu prima sansa. Cota caselor de pariuri este mult mai buna pentru succesul oaspetilor si pe buna dreptate. Cert este ca Saint Etienne este o foarte buna incasatoare, primeste usor goluri.

Predictii fotbal Saint Etienne vs Lyon: Lyon marcheza peste 1.5 goluri, cota 1.60 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1