Connect with us

Ligue 1

Pronosticuri Clermont vs FC Nantes – Ligue 1

Pronosticuri Clermont vs FC Nantes

Pronosticuri Clermont vs FC Nantes – Ligue 1

Clermont si FC Nantes isi disputa duminica, 17 septembrie 2023, de la ora 16:00, pe „Stade Gabriel Montpied”, meciul cu numarul 5 din actuala editie a primei ligi franceze.

Cele doua formatii nu au castigat inca in actualul sezon, iar astazi primesc, 1.98, respectiv 3.70 pentru a realiza acest lucru. Casele de pariuri online ne ofera 1.83 pentru a vedea tabela schimbata de ambele echipe.

Prezentare cote Betano – Clermont vs FC Nantes

Pronosticuri Clermont vs FC Nantes

Clermont

„Les lanciers” au inceput foarte prost meciul de la Toulouse din runda trecuta, atunci cand se vedeau condusi cu doua goluri pe tabela de marcaj dupa primul sfert de ora scurs. Elevii lui Pascal Gastien nu s-au ramas concentrati la ceea ce au de facut, iar acest lucru le-a adus primul punct din acest sezon.

Au izbutit sa reduca mai intai din diferenta, ca mai apoi sa dea lovitura decisiva in prelungiri. Asadar, la finalul celor 90 de minute, tabela a indicat scorul de 2-2. Ramane sa „sparga gheata” si acasa, aici unde a pierdut ambele aparitii de pana acum.

Momentan, echipa gazda se afla pe loc de baraj, pe 16 mai exact, cu un singur punct. Golaverajul nu arata nici el prea bine in momentul de fata, fiind unul negativ, -5, avand 4 goluri marcate, iar defensiva lor a fost depasita de nu mai putin de 9 ori.

Echipa probabila: Diaw; Seidu, Ogier, Pelmard; Zeffane, Gonalons, Gastien, Borges; Allevinah, Cham; Kyei

FC Nantes

Gruparea canara a aratat un fotbal placut in ultimele doua jocuri de campionat. Dupa acel 3-3 spectaculos obtinut in compania celor de la Monaco, pe „Stade de la Beaujoire” a venit Marseiile in precedenta lor aparitie din Ligue 1.

Au facut fata cu brio si in aceasta confruntare, desi au disputat-o in conditii speciale. Spun asta pentru ca desi au jucat cu un om mai putin inca din minutul 9 dupa eliminarea lui Bastien Meupiyou, au resuti sa ramana concentrati si scoata un rezultat de 1-1.

Desi au doar cu un punct mai mult acumulat, perspectivele sunt ceva mai pozitive pentru canarii. Trupa pregatita de Pierre Aristouy se claseaza pe 15 dupa primele 4 jocuri de campionat. La fel ca adversari lor, detin o linie de clasament negativa, -3.

Echipa probabila: Descamps; Pierre-Gabriel, Comert, Castelletto; Coco, Chirivella, Augusto, Merlin; Simon, Adson, Mohamed

Pronosticuri Clermont vs FC Nantes

Tinand cont de inexactitatile defensiva ce le-au aratat ce le doua tabere pana acum, este posibil sa vedem goluri in aceasta confruntare. Ca forma de moment as zice ca Nantes este echipa ce sta mai bine. Chiar daca nu au castigat, trebuie sa remarcam ca oaspeti au avut parte si de un program mult mai dificil in comparatie cu cel al gazdelor. Merg pe cel putin o reusita a oaspetilor aici.

Pronosticuri Clermont vs FC Nantes – Oaspeti – Peste 0.5 goluri –> Cota 1.47

More in Ligue 1