Connect with us

Ligue 1

Pronosticuri Nantes vs Monaco – Ligue 1

Pronosticuri Nantes vs Monaco

Pronosticuri Nantes vs Monaco – Ligue 1

Vineri, 25 august 2023, de la ora 22:00, pe „Stade de la Beaujoire” vom asista la primul duel al etapei cu numarul 3 din Ligue 1 ce le va aduce fata in fata pe Nantes si Monaco.

Monegascii sunt cotati cu 1.87 de catre casele de pariuri online pentru a bifa al treilea succes consecutiv. De cealalta parte, o victorie a gazdelor ne-ar aduce un profit de 4.10 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Nantes vs Monaco

Pronosticuri Nantes vs Monaco

Nantes

Lucrurile par sa nu se fi schimbat nici in acest sezon pentru tabara canarilor care traverseaza aceeasi forma sportiva din returul editiei trecute de campionat. Echipa lui Pierre Aristouy a ramas cu 0 puncte si dupa cea de a doua etapa jucata pe terenul lui Lille.

Desi au beneficiat si de superioritate numerica cu putin timp inainte de finalul partidei, canarii nu au reusit nici macar sa egaleze situatia. Ba mai mult, tot Lille a reusit sa inchida tabela ce a indicat 2-0 la finalul celor 90 de minute.

Alaturi de Clermont si Lyon, au ramas singurele formatii din Franta fara punct acumulat in campionat. O perspectiva nu foarte pozitiva inaintea unei partide in care vor intalni una dintre cele mai bune echipe ale inceputului de sezon.

Echipa probabila: Deschamps; Pierre-Gabriel, Castelletto, Pallois; Coco, Chirivella, Augusto, Merlin; Mollet, Simon; Mohamed

Monaco

Atmosfera este cu totul in tabara clubului din Principat care a inceput ca din „tun” sezonul. Dupa victoria spectaculoasa din prima etapa de la Clermont, acolo unde au izbutit sa se impuna cu un categoric 2-4, „le rocher” au avut castig de cauza si in weekendul precedent.

Debutul in fata propriilor suporteri a fost unul pozitiv, ce le-a adus si un succes la scor de neprezentare, 3-0 in fata celor de la Strasbourg. Takumi Minamino a fost de departe omul partidei. Japonezul a izbutit sa inscrie de doua ori si sa ofere si assistul la golul 3.

La ora actuala, trupa pregatita de Adi Hutter s-a instalat pe prima treapta a clasamentului din Ligue 1. Surprinzator, Brest, este cealalta echipa ce mai acumuleaza 6 puncte dupa primele doua runde consumate.

Echipa probabila: Kohn; Singo, Zakaria, Magassa; Vanderson, Fofana, Camara, Henrique; Takumi, Golovin; Ben-Yedder

Pronosticuri Nantes vs Monaco

Starea de spirit este diferite in cele doua tabere. Monaco are un start excelent de sezon si o vad clar cu prima sansa pe terenul canarilor care par sa fi ramas in aceeasi forma din finalul editiei trecute de campionat ce aproape le-a adus retrogradarea. Voi miza pe monegascii aici care mi se par superiori din toate punctele de vedere.

Pronosticuri Nantes vs Monaco – 2 Solist –> Cota 1.87

More in Ligue 1