Connect with us

Ligue 1

Pronosticuri pariuri Reims vs Angers – Ligue 1

Pronosticuri pariuri Reims vs Angers – Ligue 1

Pronosticuri pariuri Reims vs Angers – Ligue 1

Miercuri, in runda cu numarul 23 care este una intermediara se vor infrunta Reims si Angers. Partida incepe la ora 20:00, iar locul de disputare este Auguste-Delaune.

Reims

Pare ca se simte forte bine in ultimele meciuri. Pe langa faptul ca a inscris cel putin un golin ultimele patru runde, a castigat trei dintre acestea. Cea mai recenta s-a jucat pe terenul lui Strasbourg, iar in minutul 80 a dat lovitura prin Kutesa. A avut mai mult posesia in acel meci, iar asta si-a spus cuvantul.

Se afla pe locul 12 in clasamentul general, cu 27 de puncte. Are si -1 in dreptul golaverajului, dar atacul si-a pus amprenta. A inscris 30 de goluri, printre cele mai multe dintre toate echipele care se afla in jumatatea inferioara. Cel mai bine este ca pastreaza distanta de noua puncte fata de primul loc care duce in esalonul secund.

  • Echipa probabila: Rajkovic – Foket, Faes, Abdelhamid, Konan – Berisha, Cassama, Chavalerin – Mbuku, Dia, Doumbia

Angers

Trei infrangeri consecutive au fost de ajuns pentru Angers. In runda anterioara a avut sansa de a se infrunta cu Nimes, iar meciul acela s-a incheiat 3-1 in favoarea ei. Statutul de gazda este foarte important si asta s-a vazut in cele mai multe dintre meciuri.

In clasament ramane in prima jumatate. Chiar daca mai sunt caderi, a reusit sa joace decent per total si ocupa locul 8, cu 33 de puncte. Este la trei lungimi distanta de Rennes, ocupanta locului al cincilea care merge si in Europa League.

  • Echipa probabila: Bernardoni – Manceau, Traore, Thomas, Doumbia – Coulibaly, Mangani – Capelle, Fulgini, Lage – Diony


in tur s-a inscris un singur gol si atunci Angers si-a spus punctul de vedere. Cred ca acum lucrurile vor sta diferit, Reims este pe cai mari si hotarata sa obtina toate punctele. Asadar, un pariu pe cel putin cate un gol de fiecare parte cred ca ar fi mai indifcat.

Pronosticuri pariuri Reims vs Angers: peste 1.5 goluri, cota 1.57 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1