Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Meciul zilei din fotbal 02.08.2020

ponturi romania

Meciul zilei din fotbal 02.08.2020

Salutare tuturor prieteni. Pentru astazi meciul zilei din fotbal vine din Liga a 2-a din Romania, acolo unde lupta pentru promovare este una tensionata.

  • Ultima etapa din play-off-ul ligii secunde ,aduce pe stadionul din Regie de la ora 18.30 fata in fata pe Rapid si Turris Magurele. Sunt variante in care ambele echipe au sanse la locul 2 promovabil sau locul 3 ce duce la baraj,dar in acelasi timp o remiza le poate ingropa.
  • In acest sezon de liga secunda, Rapid a scos o remiza alba contra lui Turris desi a jucat o repriza in 10 oameni, dupa eliminarea lui Ionut Voicu.
  • In retur echipa lui Lincar s-a impus pe finalul partidei dupa un joc echilibrat, la scorul de 2-1 giulestenii avand din nou un jucator eliminat, lucrul care s-a vazut pe finalul meciului cand a mai incasat un gol.
  • Rapid este a treia cea mai agresiva echipa din liga secunda cu 4 cartonase rosii primite si 59 de cartonase galbene in 23 de etape disputate. Odata cu venirea lui Alexa, ne putem da seama ca echipa Rapidului a devenit chiar mai dura doar uitandu-ne la sistemul de joc  4-3-3 care de fapt e mai mult un 4-2-3-1 ultra-defensiv.

[kindred id=”75109″ event_id=”1006599536″]

  • De partea cealalta Turris este echipa cu cele mai multe galbene din acest sezon,primind 63 de cartonase galbene in 23 de partide .
  • Turris Turnu Magurele a beneficiat pana in prezent de 4 penalty-uri dar a si fost sanctionata cu 5 lovituri de la 11 metri.
  • Meciul va fi arbitrat de Horatiu Fesnic,cel care in 17 partide a sanctionat echipele cu un total de 100 cartonase galbene si detine recordul in acest an pt cele mai multe penalty-uri acordate, mai exact 11 la numar.

Plaseaza acum pronosticul si incaseaza 500 RON pachet la prima depunere – Profita de cele mai interesante optiuni din domeniul online>>>

Acestea fiind spuse cred ca vom vedea o partida la limita regulamentului, iar pe final meciul se va incinge si mai tare indiferent de rezultat, jucatorii vor demonstra ca nu stiu sa piarda.

More in Fotbal