Connect with us

Alte campionate

Ponturi Aarhus vs Nordsjaelland – Superligaen

Ponturi Aarhus vs Nordsjaelland

Ponturi Aarhus vs Nordsjaelland – Superligaen

Aarhus si Nordsjaelland isi dau intalnire in ultima partida a rundei cu numarul 8 din Superligaen. Confruntarea este programata luni, 5 septembrie 2022, de la ora 20:00, si va fi gazuida de „Ceres Park”.

Cei de la Betano preconizeaza un duel echilibrat intre cele doua formatii, iar un „X” la finalul celor 90 de minute ne-ar inmulti investitia de 3.35 ori la ora actuala. Tinand cont de ultimele intalniri, este de luat serios in calcul cota de 1.85 la „peste 2.5 goluri”.

Prezentare cote Betano – Aarhus vs Nordsjaelland

Ponturi Aarhus vs Nordsjaelland

Aarhus

„De Hvii’e” au facut „instructie in Cupa Danemarcei, pe terenul modestei Vatanspor, pe care i-au invins joi, cu un categoric 8-0 si s-au calificat mai departe in saisprezecimile competitiei. Norvegianul Sigurd Haugen a avut o prestatie excelenta si si-a trecut de 3 ori numele pe lista marcatorilor.

Ultimul meci de campionat l-au disputat de asemenea in deplasare. Desi au deschis scorul, jucatorii lui Uwe Rosler si au intrat in avantaj pe tabela de marcaj la finalul celor 45 de minute. Nou-promovata Horsens a reusit sa rastoarne scorul si sa castige cu scorul de 2-1.

Situtia lor din clasament nu a fost afectata foarte mult in urma rezultatului precedent. Se plaseaza pe pozitia a patra in prima liga daneza, cu un total de 13 puncte. Detin un golaveraj pozitiv, +5, avand 9 goluri marcate si doar 5 primite.

Echipa probabila: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck, Moelgaard, Links; Andersen, Poulsen, Madsen; Mortensen, Haugen

Nordsjaelland

„Tigrii” au jucat si ei in cupa interna, saptamana trecuta. Nu au „turat motoarele” prea tare si au castigat doar cu 0-1 in fata BK Frem. A fost al doilea triumf la rand, dupa ce in ultima etapa a obtinut un triumf rasunator pe teren propriu impotriva campioanei en-titre FC Copenhaga, cu scorul de 3-1.

Trupa lui Flemming Pedersen este lider in Danemarca dupa doar 7 etape, in care au acumulat 16 puncte. Alaturi de Silkeborg sunt formatiile cu cele mai bune golaveraje la ora actuala, +6, gratie celor 11 reusite si doar 5 goluir primite.

S-au intalnit de 4 ori cu cei de la Aarhus in stagiunea anterioara, insa nu au cedat niciodata. I-au invins o singura data, chiar la ei acasa, 2-3, iar in 3 randuri au terminat la egalitate.

Echipa probabila: A. Hansen; Villadsen, Nagalo, Jenssen, Frese; Bidstrup, Christensen, Diomande; Nuamah, K. Hansen, Schjelderup

Ponturi Aarhus vs Nordsjaelland

Avem premisele unui meci frumos, intre doua formatii ce au inceput bine sezonul. Nordsjaelland este neinvinsa in deplasare si cu siguranta vine cu gandul sa obtina toate cele 3 puncte. Gazdele au sansa de a ii egala la puncte si au toate motivele sa spere la o victorie in intalnirea de astazi. Cred ca un „GG” are sanse foarte mari de reusita aici, iar cota este una ce merita atentia noastra.

Ponturi Aarhus vs Nordsjaelland – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.65

More in Alte campionate