Connect with us

Fotbal

Ponturi Almeria vs Rayo Vallecano – La Liga

Ponturi Almeria vs Rayo Vallecano

Ponturi Almeria vs Rayo Vallecano – La Liga

Duelul dintre Almeria și Rayo Vallecano este cel care va deschide noua ediție de La Liga. Acesta este programat să se joace vineri, în data de 11 august, de la ora 20:30, urmând să se desfășoare pe „Estadio de los Juegos Mediterráneos”.

Agențiile de pariuri anticipează o confruntare echilibrată, însă înclină balanța spre gruparea gazdă. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.48, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 2.95.

Cotele de la Unibet pentru Almeria vs Rayo Vallecano

Almeria

Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot ceva mai valoros decât al adversarei sale. Așadar, nu este de mirare faptul că pornește ca favorită în această confruntare, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Gruparea gazdă nu a strălucit în sezonul precedent, însă nici nu a avut așteptări prea mari. Principalul său obiectiv a fost evitarea retrogradării, pe care și l-a îndeplinit cu mari emoții. A terminat în partea de jos a clasamentului, pe locul al 17-lea, la un singur punct de zona „roșie”.

Cei de la Almeria nu au stat degeaba în pre-sezon, aceștia jucând cinci partide amicale. Au obținut două victorii, cu Ejido și Granada, remizând în duelurile cu Las Palmas și Antequera, pierzând doar o dată, cu Malaga. În urma acestor partide au marcat de nouă ori, primind două goluri.

• ECHIPA PROBABILĂ: Martinez; Pozo, Babic, Gonzalez, Centelles; Robertone, Melero, Lopy; Lazaro, L Suarez, Embarba

Rayo Vallecano

Deși în sezonul precedent a avut un parcurs mult mai bun decât adversara sa, pornește ca outsideră în această confruntare. E drept, va avea o misiune dificilă, având în vedere faptul că va juca în deplasare, așa că bookmakerii au motive să ia această decizie.

Gruparea madrilenă a terminat în campionatul precedent pe treapta a 11-a a clasamentului. A sperat la un moment dat la top 7, terminând însă în cele din urmă la patru puncte de zona europeană. În cele 38 de etape a obținut 49 de puncte, cu opt mai multe decât adversara sa.

Rayo Vallecano a fost și ea activă în pauza competițională, jucând la rândul său cinci meciuri amicale. L-a câștigat doar pe primul, învingând-o pe Panathinaikos la scor minim. Au urmat apoi remize cu Charleroi, FC Porto și Brighton, pierzând o dată, cu Real Valladolid.

• ECHIPA PROBABILĂ: Dimitrievski; Balliu, Lejeune, Aridane, Espino; Ciss, U Lopez, Trejo; Salvi, De Tomas, Palazon


  1. CLICK AICI și deschide un cont nou la agenția de pariuri Betano.
  2. Introdu codul bonus COMBOFIESTA în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusurilor.
  3. Vei primi imediat 100 Rotiri Gratuite la Big Bass Bonanza.
  4. Trimite o poza cu buletinul pentru a îți valida contul și vei mai primi un FreeBet de 50 RON.

Ponturi Almeria vs Rayo Vallecano

Această confruntare este una extrem de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei. Așadar, vom evita pariurile pe soliști, fiind foarte riscante, însă ne așteptăm să avem parte de goluri. Mizăm pe faptul că cele două vor da totul pentru a începe sezonul cu dreptul, așa că așteptăm spectacol. Recomandăm astfel un pariu pe varianta „ambele marchează”, într-o cotă de 1.71 oferită de Unibet.

Ponturi Almeria vs Rayo Vallecano: ambele marchează -> cota 1.71

More in Fotbal