Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi Anglia U19 vs Italia U19 – Euro 2022

Ponturi Anglia U19 vs Italia U19

Ponturi Anglia U19 vs Italia U19 – Euro 2022

Anglia U19 si Italia U19 se intalnesc in penultimul act de la Euro 2022, marti, 28 iunie 2022, de la ora 18:00, si ava avea loc pe stadionul NTC Senec.

„Young Lions” sunt cotati cu prima sansa in prima semifinala de catre agentiile de pariuri online care le atribuie 1.88 pentru un eventual succes. O victorie a echipei considerate oaspete ne-ar aduce un profit de 3.8 ori la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Anglia U19 vs Italia U19

Ponturi Anglia U19 vs Italia U19

Anglia U19

Nationala pregatita de Ian Foster a castigat cu maximul de puncte Grupa B, din care a mai facut parte Israel, Serbia si Austria. In ultimul meci nu au fortat prea mult in partida jucata in compania celor din Israel, castigand doar cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat devreme, in minutul 6, de catre Liam Delap, jucator legitimat la Manchester City.

Au o serie excelenta de rezultate in aceasta perioada, fiind neinvinsi in precedentele 9 jocuri, intervam de timp in care au bifat 8 succese si un rezultat de egalitate si au incasat doar un singur gol, intr-o victorie 1-3 contra celor din Irlanda.

Echipa probabila: Cox; Quansah, Edwards, Doyle; Norton-Cuffy, Iroegbunam, Chukwuemeka, Vale; Ramsey, Devine; Scarlett

Italia U19

Victoriile din meciul impotriva „tricolorilor”, cu 2-1 si 1-0 in fata gazdei acestui turneu, Slovacia, le-a asigurat prezenta de pe locul 2 in aceasta faza a turneului final. In ultima runda au pierdut categoric in fata Frantei, scor 4-1. A fost prima infrangere dupa serie de 4 triumfuri la rand.

Ultima oara cand au jucat o partida oficiala impotriva Angliei U19, a fost in 2016, atunci cand se intalneau in aceeasi faza a competitiei, iar italienii izbuteau sa se impuna cu scorul de 2-1, ambele goluri fiind marcate de Federico Di Marco, jucator ce evolueaza la Inter in acest moment.

Singurul jucator din echipa pregatita de Carmine Nunziata, care a marcat de doua ori este Cristiano Volpato. Acesta a marcat golul decisiv din partida cu Romania si golul de onoare in infrangerea usturatoare cu Franta.

Echipa probabila: Desplanches; Mulazzi, Gilardi, Coppola, Giovane; Fabbian, Faticanti, Casadei; Miretti; Volpato, Ambrosino

Ponturi Anglia U19 vs Italia U19

Din punctul meu de vedere, Anglia U19, porneste cu prima sansa astazi, daca comaparam evolutiile celor doua de la acest Campionat European. Anglia a avut prestatii excelente in toate cele 3 jocuri, spre deosebire de Italia U19 care a castigat greu in ambele dueluri din faza grupelor, iar in fata singurului adversar de calibru, a pierdut foarte clar.

Ponturi Anglia U19 vs Italia U19 – Anglia U19 – Se califica –> Cota 1.47

More in Alte campionate