Connect with us

Alte campionate

Ponturi Atletico Go vs Sao Paulo – Brasileiro Serie A

Ponturi Atletico Go vs Sao Paulo

Ponturi Atletico Go vs Sao Paulo – Brasileiro Serie A

Atletico Go vs Corinthians este duelul ce inaugureaza etapa cu numarul 15 din Brasileiro Serie A. Duelul va avea loc duminica, 3 iulie 2022, de la ora 22:00, pe Estadio Antonio Accioly.

Operatorul online Betano preconizeaza un duel echilibrat in Goiana, acolo unde pentru a vedea un rezultat de egalitate la finalul meciului, primim o cota de 3.10. Usor favoriti astazi porneste formatia vizitatoare care este cotata cu 2.62.

Prezentare cote Betano – Atletico Go vs Sao Paulo

Ponturi Atletico Go vs Sao Paulo

Atletico Go

Trupa pregatita de Jorge Amorim de Campos nu are prea mult timp de recuperare dupa ce pe 1 iulie au jucat in Paraguay, contra celor de la Olimpia Asuncion, acolo unde au si pierdut, 2-0 in mansa tur din optimile de finala ale Copa Sudamericana.

In campionatul intern, sunt doar pe pozitia a treisprezecea, cu un total de 17 puncte. Golaverajul lor este unul negativ dupa 14 jocuri, -3. Doar pe terenul celor de la Palmeiras au cedat in precedentele 5 etape. A fost un esec cu 4-2, pe 17 iunie.

Wellington Rato este principalul marcator al „dragonilor”, acesta reusind sa marcheze de 4 ori.

Echipa probabila: Ronaldo; Hayner, Noga, Ramon, Jefferson; Baralhas, Freitas; Rato, Jorginho, Airton; Churin

Sao Paulo

Spre deosebire de adversara sa, „o clube da fe” s-a impus in Copa Sudamericana, destul de categoric, scor 2-4 in deplasarea din Chile, cu Universidad Catolica. A fost o prima repriza excelenta din partea jucatorilor pregatiti de Rogerio Cerni, acestia reusind sa conduca la pauza, 0-3. Partea a doua le-a adus acestora numai putin de 3 eliminari.

Fara victorie in ultimele 3 etape, se plaseaza pe locul 8 in prima liga braziliana, cu 19 puncte acumulate. Golaverajul lor este unul pozitiv in momentul de fata, +3, gratie celor 18 reusite si doar 15 goluri incasate. Alaturi de Coritiba sunt singurele formatii care nu au castigat pe teren strain in aceasta stagiune de campionat.

Jonathan Calleri este in continuare cel mai bun marcator din Brasileiro Serie A, cu 9 reusite.

Echipa probabila: Jandrei; Costa, Miranda, Leo; Neves; Vinicius, Maia, Reinaldo, Nestor; Luciano, Calleri

Ponturi Atletico Go vs Sao Paulo

Cred ca vom vedea un meci foarte echilibrat, intre doua formatii in care oboseala se va regasi cu siguranta, avand in vedere ca vin dupa doua deplasari in Copa Sudamericana, iar timpul de refacere a fost unul foarte scurt. Un rezultat de egalitate la pauza sau final, cred ca are sanse foarte mari de izbanda din punctul meu de vedere.

Ponturi Atletico Go vs Sao Paulo – Pauza sau Final X–> Cota 1.57

CITESTE SI

More in Alte campionate