Connect with us

Alte campionate

Ponturi Boca Juniors vs Lanus – Liga Profesional

Ponturi Boca Juniors vs Lanus

Ponturi Boca Juniors vs Lanus – Liga Profesional

Boca Juniors si Lanus isi disputa duminica, 11 iunie 2023, incepand cu ora 02:00 (Ora Romaniei), pe „Estadio Alberto J. Armando”, meciul cu numarul 20 din actuala editie de Liga Profesional.

Formatia din Buenos Aires este cotata cu prima sansa la victorie de catre casele de pariuri online care le atribuie 2.18. De cealalta parte, un succes al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 3.60 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Boca Juniors vs Lanus

Ponturi Boca Juniors vs Lanus

Boca Juniors

Trupa pregatita de Jorge Almiron a primit in urma cu 4 zile vizita chilienilor de la Colo Colo, intr-o partida din cadrul rundei cu numarul 5 din Copa Libertadores. S-au impus la limita, scor 1-0, iar in urma acestui succes si-au asigurat calificarea in faza urmatoare a competitiei.

Tabela de marcaj a indicat acelasi scor si in precedenta lor partida jucata pe terenul lui Arsenal Sarandi, insa atunci campioana en-titre iesea invinsa de pe teren la capatul celor 90 de minute. A fost primul esec din campionat dupa o serie de 3 succese la rand in campionatul Argentinei.

„Xeneize” se situeaza doar pe pozitia a zecea in campionatul intern, cu un total de 27 de puncte. Mult sub asteptarile lor dupa stagiunea trecuta, cand au izbutit sa cucereasca titlul cu numarul 35 din istoria acestui club.

Echipa probabila: Romero; Advincula, Valdez, Figal, Fabra; Briasco, Varela, Medina, Villa; Merentiel, Benedetto

Lanus

„Grenate” vin si ei cu un moral ridicat inaintea acestei vizte ce se anunta extrem de complicate. Ultima aparitie de campionat le-a adus un succes cu 2-1, pe teren propriu, intr-o partida jucata contra celor de la Atletico Tucaman.

Desi au avut o evolutie mult mai solida in repriza secunda, ambele reusite ale victoriei au fost inscrie in primele 45 de minute. Pedro de la Vega a fost de departe omul meciului, reusind sa inscrie golul de 1-1, si sa ofere assistul la golul de 3 puncte.

Stau ceva mai bine in Liga Profesional in comparatie cu Boca Juniors. Formatia lui Frank Kudelka se pozitioneaza pe locul 6, cu 32 de puncte si un golaveraj pozitiv, de +9. Doar 10 din totalul de 32 de puncte au fost obtinute pe teren strain.

Echipa probabila: Acosta; Caceres, Aguilar, Lema, Barreto; Loaiza, Belmonte, Esquivel; Orozco, Diaz, Vega

Ponturi Boca Juniors vs Lanus

O vad usor favorita pe Boca datorita faptului ca s-au descurcat excelent pe teren propriu in ultima vreme. Din punct de vedere valoric cele doua se afla la un nivel apropiat. Lanus sta ceva mai bine in clasament, si chiar daca nu au avut rezultate prea bune pe teren strain, mai tot timpul a reusit sa marcheze, lucru la care ma astept sa il faca si astazi. Merg pe un „GG” aici la o cota ce merita jucata si „single”.

Ponturi Boca Juniors vs Lanus – Ambele echipe inscriu –> Cota 2.15

More in Alte campionate