Connect with us

Alte campionate

Ponturi Bragantino vs Sao Paulo – Brasileiro Serie A

Ponturi Bragantino vs Sao Paulo

Ponturi Bragantino vs Sao Paulo – Brasileiro Serie A

Duminica, 9 iulie 2023, de la ora 22:00, pe „Estadio Nabi Abi Chedid”, echipa locala Bragantino da piept cu Sao Paulo in runda cu numarul 14 a primei ligi braziliene.

Primim o cota de 4.55 pentru a asista la al patrulea succes consecutiv al oaspetilor. „Massa bruta” este cotata cu prima sansa de catre casele de pariuri online care le atribuie 1.82 la victorie.

Prezentare cote Betano – Bragantino vs Sao Paulo

Ponturi Bragantino vs Sao Paulo

Bragantino

Baietii lui Pedro Caixnha a jucat un meci in Copa Paulista, chiar ieri, insa bineinteles nu cu prima „garnitura”, in compania celor de la Primavera EC. Au debutat cu stangul in acea competitie, prin doua goluri primite dupa minutul 60.

Lucrurile merg excelent pentru ei in campionatul intern, acolo unde au ajuns la 3 succese consecutive, dupa ce au reusit sa se impuna la limita pe terenul lui Corinthians in runda trecuta, 0-1. Golul de 3 puncte a venit din partea golgheterului echipei, Eduardo Sasha care a ajuns la cota 3.

In urma acestui parcurs bun din ultimul timp, RB a urcat pana pe pozitia a cincea in campionatul intern. Si-au trecut in cont pana acum un total de 23 de puncte si un golaveraj pozitiv, de +8, datorat celor 22 de reusite si doar 14 goluri incasate.

Echipa probabila: Schwengber; Aderlan, Patrick, Santos, Capixaba; Fernandes; Jadsom, Ramires; Evangelista; Borbas, Sasha

Sao Paulo

„O Clube da Fe” a evoluat in urma cu 3 zile in sferturile de finala din Cupa Braziliei, acolo unde au primit vizita celor de la Palmeiras in prima mansa, in fata carora au reusit sa castige la limita, scor 1-0 si sa aiba prima sansa la calificare in retur.

A fost al treilea triumf la rand pentru echipa antrenata de Dorival Junior care a inceput aceasta serie cu succesul din Copa Sudamericana, 2-0 cu Tigre, ca mai apoi sa se impuna si in partida jucata tot acasa, 1-0 cu Fluminense.

Sunt doar doua locuri mai jos in prima liga braziliana fata de adversari de astazi, avand 21 de puncte. Linia de clasament este si ea una destul de buna, +5, gratie celor 18 reusite si doar 13 goluri incasate. De remarcat ca s-au intors cu mana goala din precedentele doua deplasari oficiale.

Echipa probabila: Rafael; Rafinha, Arboleda, Franco, Paulista; Maia, Neves; Rato, Luciano, Nestor; Calleri

Ponturi Bragantino vs Sao Paulo

Avem premisele unui meci frumos intre doua echipe ce se afla intr-o forma sportiva foarte buna. Bragantino a facut spectacol in ultimele meciuri de acasa, acolo unde au procentaj perfect in ultimele 6 aparitii. De cealalta parte, Sao Paulo a revenit pe drumul victoriilor si ma astept la o prestatie foarte buna si din partea lor. Consider un pronostic pe goluri unul foarte potrivit aici.

Ponturi Bragantino vs Sao Paulo – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.60

More in Alte campionate