Connect with us

Alte campionate

Ponturi Corinthians vs Bragantino – Brasileiro Serie A

Ponturi Corinthians vs Bragantino

Ponturi Corinthians vs Bragantino – Brasileiro Serie A

Etapa cu numarul 24 din Brasileiro Serie A le aduce fata in fata pe Corinthians si Bragantino, marti, 30 august 2022, de la ora 03:30 (ora Romaniei), pe „Neo Quimica Arena”.

„Time do Povo” sunt cotati cu prima sansa in meciul de astazi, iar la victorie acestia primesc 2.12. Un succes al oaspetilor ne-ar asigura o cota de 3.65. Casele de pariuri online ne ofera o cota foarte interesanta la „GG”, 2.05.

Prezentare cote Betano – Corinthians vs Bragantino

Ponturi Corinthians vs Bragantino

Corinthians

Elevii lui Vitor Pereira vin dupa un 2-2 pe terenul celor de la Fluminense in prima mansa din semifinala Cupei Braziliei. Roger Guedes a marcat golul egalizator al echipei sale in minutul 90, reusita ce poate cantari foarte mult in aceasta dubla.

Ultima partida din campionat, de asemenea au disputat-o in deplsare. A fost o infrangere la limita, in fata lui Fortaleza, scor 1-0. Fara victorie in ultimele 3 etape, „timao” a coborat pana pe 4 in clasament, avand un total de 39 de puncte.

Doar liderul Palmeiras a izbutit sa ii invinga acasa in campionatul intern. In restul partidelor au bifat 7 succese si 3 rezultate de egalitate.

Echipa probabila: Cassio; Mendez, Bambu, Renan, Piton; Ramiro, Vera; Vital, Giuliano, Silva; Guedes

Bragantino

„Linguica Voadora” a primit vizita lui Ceara in ultima runda de campionat. Au facut doar 1-1 in compania acestora si au pus capat seriei de doua esecuri la rand din Brasileiro Serie A. Golul lor egalizator a venit la ultima faza a disputei, in minutul 90+13, atunci cand arbitru a dicatat un penalty pentru pe care Luan Candido l-a transformat cu succes.

Se afla in zona locurilor de Copa Sudamerica, pe 11 mai exact, cu 31 de puncte acumulate in 23 de jocuri. Elevii lui Mauricio Barbieri se afla pe locul 5 la capitolul ofensiv in prima liga braziliana, cu 33 de reusite. Doar doua victorii a reusit sa bifeze clubul din Sao Paulo pe teren strain in aceasta editie de campionat.

Echipa probabila: Cleiton; Aderlan, Ortiz, Souza, Candido; Evangelista, Raul; Artur, Hyoran, Eduardo, Sorriso

Ponturi Corinthians vs Bragantino

O vad pe Corinthians favorita inaintea acestei confruntari, desi cred ca oaspeti au argumentele necesare pentru a obtine cel putin un punct astazi. Merg pe mana gazdelor, care nu cred ca vor pierde si nici nu vom vedea foarte multe reusite. In ultimele doua intalniri, Bragantino a pierdut ambele dueluri cu acelasi scor, 1-0.

Ponturi Corinthians vs Bragantino – 1X si Sub 3.5 goluri–> Cota 1.60

More in Alte campionate