Connect with us

Alte campionate

Ponturi Dusseldorf vs Hertha – Zweite Bundesliga

Ponturi Dusseldorf vs Hertha

Ponturi Dusseldorf vs Hertha – Zweite Bundesliga

Dusseldorf si Hertha debuteaza sambata, 29 iulie 2023, de la ora 21:30, pe „Merkur Spiel-Arena” in noua editie de Zweite Bundesliga.

Agentiile de pariuri online anticipeaza un duel echilibrat in care Fortuna este vazuta usor favorita, la o cota de 2.35. Avem 1.70 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori astazi.

Prezentare cote Betano – Dusseldorf vs Hertha

Ponturi Dusseldorf vs Hertha

Dusseldorf

Fortuna nu vine dupa un sezon tocmai rau, chiar daca aici vorbim despre liga secunda germana. Nu au fost foarte departe sa prinda un loc de baraj, clasandu-se pe pozitia a patra in editia precedenta, cu un total de 58 de puncte.

Atmosfera este una pozitiva in cadrul echipei pregatite de Daniel Thioune ca urmare a formei foarte bune pe care au aratat-o in partidele de verificate jucata in aceasta vara. Au incheiat neinvinsi cele 6 jocuri in care au bifat 5 triumfuri si un egal.

Nu regasim foarte multe miscari de trupe in tabara gazdelor. La capitolul plecari o putem remarca pe cea a lui Christoph Klarer la Darmstadt in schimbul a 2 milioane de euro, si cea a lui Dawid Kownacki, care a plecat gratis la Werder Bremen. Doar pentru transferul lui Yannik Engelhardt a platit conducerea Fortunei, 600 de mii de euro.

Echipa probabila: Kastenmeier; Zimmermann, Hoffmann, Siebert, Gavory; Sobotka, Tanaka; Iyoha, Appelkamp, Klaus; Vermeij

Hertha

Clubul din capitala Germaniei revine in liga secunda, dupa 10 sezoane consecutive petrecute pe prima scena a fotbalului german. O retrgoradare prevenire si de clarea din urma cu doua sezoane, cand de asemenea au fost nevoiti sa dispute un baraj pentru ramanerea in Bundesliga.

La inceputul acestui sezon de Zweite, remarcam faptul ca formatia berlineza este favorita principala la promovare. Este cea mai bine evaluata formatie din campionat, la peste 61 de milioane de euro. Urmatorul club pe lista este Hamburger SV, la 42.43 milioane de euro.

Remarcam si faptul ca oaspeti au cea mai mica medie de varsta din campionat, cu 23 de ani si 4 luni. La fel ca si adversari lor, au avut de jucat 6 jocuri amicale. Nu au avut un procentaj la fel de bun ca Dusseldorf, insa trebuie sa tinem cont ca si adversari lor au fost ceva mai dificili. Bilantul lor in meciurile amicale din acesta vara a fost de 3 victorii, un egal si doua esecuri.

Echipa probabila: Christensen; Zeefuik, Leistner, Kempf, Dudziak; Klemens, Dardai; Winkler, Richter, Reese; Niederlechner

Ponturi Dusseldorf vs Hertha

Berlinezii au cel mai valoros lot din liga secunda germana, aspect care ii „obliga” la un sezon bun. De cealalta parte, Dusseldorf se inscrie si ea printre echipele ce pot emite pretentii la promovare. In sezonul trecut, gazdele au terminat o clasare pe pozitia a patra, iar aruncand o privire pe meciurile lor de acasa, pot sa zic ca cei de la Hertha vor avea o misiune extrem de dificila astazi. Am ales sa merg pe inspiratie aici si sa ma duc pe un „GG”.

Ponturi Dusseldorf vs Hertha – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.53

CITESTE SI

More in Alte campionate