Connect with us

Alte campionate

Ponturi Dusseldorf vs Paderborn – Zweite Bundesliga

Ponturi Dusseldorf vs Paderborn

Ponturi Dusseldorf vs Paderborn – Zweite Bundesliga

Etapa cu numarul 2 din Bundesliga le aduce fata in fata pe Dusseldorf si Paderborn. Partida se va desfasura vineri, 22 iulie 2022, cu incepere de la ora 19:30, si va avea loc pe „Merkur Spielarena”.

Agentiile de pariuri online o vad usor favorita pe echipa gazda, carora le acorda 2.22 la un eventual triumf. O victorie a vizitatorilor ne-ar asigura un profit de 3.1 ori mai mare. Primim o cota interesanta si la goluri, 1.65 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Dusseldorf vs Paderborn

Ponturi Dusseldorf vs Paderborn

Dusseldorf

Fortuna a debutat cu dreptul in noul sezon, dupa ce izbutit sa castige pe terenul nou-promovatei Magdeburg, scor 1-2. A fost o evolutie buna din partea lor asa cum s-au prezentat in majoritatea partidelor amicale, mai putin in cel cu Twente, cand au pierdut 1-5.

In stagiunea precedenta au incheiat doar pe pozitia a zecea. Dupa infrangerea de la Kiel, de pe 6 februarie, scor 2-0, doua zile mai tarziu a fost instalat Daniel Thioune, sub comanda caruia, echipa a avut un final de sezon foarte bun, pierzand o singura data, chiar in ultima etapa. In restul de 12 partide au bifat 6 succese si 6 egaluri.

Au izbutit si doua transferuri foarte interesante in aceasta vara. L-au adus pe japonezul Ao Tanaka de la Kawasaki Frontale in schimbul a 1 milion de euro si 900 de mii pentru transferul olandezului Jordy de Wijs.

Paderborn

Elevii lui Lukas Kwasniok a facut scor in prima runda, disputata in fata propriilor suporteri. A fost un succes cu 5-0 in fata celor de la Karslruher. Toate goluri marcat de ei au fost izbutite dupa minutul 55. Nu a fost un rezultat deloc intamplator, daca ne uitam pe statisticile partidei.

In meciurile de pregatire s-au miscat excelent. Au fost 5 triumfuri si doua rezultate de egalitate. Victoria cu Ajax Amsterdam, scor 5-2, a fost cu siguranta cea mai importanta pentru ei. Si atunci, 4 goluri au fost inscrise in partea secunda.

Anul trecut le-au luat 4 puncte celor de la Dusseldorf. A fost intai o victorie cu 1-3 chiar pe terenul adversarei de astazi si un 1-1 pe Benteler-Arena.

Ponturi Dusseldorf vs Paderborn

Paderborn mi se pare echipa mai in forma in momentul de fata, chiar daca si Dusseldorf are un inceput pozitiv de campionat. Cred ca vom vedea un meci frumos, cu multe faze de poarta, implicit goluri, iar pentru un astfel de pronostic primim o cota destul de buna.

Ponturi Dusseldorf vs Paderborn – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.65

CITESTE SI

More in Alte campionate