Connect with us

Alte campionate

Ponturi Flamengo vs Racing Club – Copa Libertadores

Ponturi Flamengo vs Racing Club

Ponturi Flamengo vs Racing Club – Copa Libertadores

Vineri, 9 iunie 2023, de la ora 03:00 (ora Romaniei), pe „Maracana”, Flamengo da piept cu Racing Club intr-o partida din cadrul etapei a cincea – Copa Libertadores.

Incepand cu 2020, cele doua formatii s-au intalnit de 3 ori, iar de fiecare data am vazut „GG”, pronostic pentru care avem 2.07 pentru duelul de astazi. Betano le atribuie prima sansa brazilienilor la victorie care primesc 1.39 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Flamengo vs Racing Club

Ponturi Flamengo vs Racing Club

Flamengo

Formatia braziliana vine cu mare incredere inaintea acestui duel, gratie ultimelor doua victorii inregistrate. A fost mai intai victoria de acasa cu Fluminense, 2-0, care le-a adus si calificarea mai departe in sferturile Cupei Braziliei. In urma cu 3 zile au avut din nou o evolutie excelenta, ce le-a adus o victorie cu 1-4 in deplasarea de la Vasco Da Gama.

Castigatoarea en-titre a Copa Libertadores nu are o situatie tocmai stabila in aceasta grupa. Se afla pe pozitia a patra, cu 5 puncte, insa urmatoarele doua clasate, Nublense si Acusa, se afla la 1 punct, respectiv doua distanta.

Singura victorie din grupa au obtinut-o chiar in singurul meu jucat pana acum pe teren propriu. A fost un triumf cu 2-0 obtinut impotriva celor de la Nublense. Victoria trupei pregatite de Jorge Sampaoli era asigurata de dubla brazilianului Pedro.

Echipa probabila: Cunha; Wesley, Bruno, Luiz, Lucas; Franca, Pulgar, Maia, Gerson; De Arrascaeta, Pedro

Racing Club

Vicecampioana en-titre a Argentinei vine si ea cu un moral foarte bun inaintea acestei vizite de pe „Maracana”. In weekendul trecut au reusit sa „sparga gheata” si sa bifeze primul succes dupa doua luni in competitia interna. A fost un triumf cu 2-0 acasa, impotriva celor de la Banfield.

Daca in Liga Profesional se situeaza abia pe pozitia a saptesprezecea, cu 22 de puncte. In Copa Libertadores, baietii lui Fernando Gago se descurca mult mai bine. Dupa 4 runde sunt lideri, cu 10 puncte, si mai au nevoie doar de un singur punct pentru a merge in faza urmatoare a competitiei.

S-au intors cu toate punctele din cele doua vizite pe care le-au facut in aceasta competitie. S-au impus mai intai cu un succes cu 0-2 obtinut pe terenul chilienilor de la Nublense, ca mai apoi sa se impuna cu 1-2 si la Aucas.

Echipa probabila: Arias; Rojas, Piovi, Sigali, Mura; Moralez, Moreno, Nardoni; Gomez, Reniero, Oroz

Ponturi Flamengo vs Racing Club

Campioana editiei precedente de Copa Libertadores are mare nevoie de victorie in lupta lor pentru pozitia secunda. Flamengo se afla intr-o forma sportiva buna si sunt argumente puternice pentru a crede intr-un succes al lor astazi. De cealalta parte, formatia argentiniana mai are nevoie de doar un punct pentru a fi 100% calificata mai departe. Apelez la instinct aici si ma voi duce pe pronosticul de ambele echipe inscriu.

Ponturi Flamengo vs Racing Club – Ambele echipe inscriu –> Cota 2.07

More in Alte campionate