Connect with us

Alte campionate

Ponturi Fluminense vs Corinthians – Brasileiro Serie A

Ponturi Fluminense vs Corinthians

Ponturi Fluminense vs Corinthians – Brasileiro Serie A

Fluminense si Corinthians isi dau intalnire in runda cu numarul 14 din Brasileiro Serie A. Meciul va avea loc sambata, 2 iulie 2022, de la ora 22:30, pe celebrul stadon „Maracana”.

„Time de Guerreiros” primesc stautul de favoriti din partea celor de la Betano, care le tribuie o cota de 1.93 la o eventuala victorie astazi. Pe cealalta parte, un succes al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 4.45 ori in acest moment.

Prezentare cote Betano – Fluminense vs Corinthians

Ponturi Fluminense vs Corinthians

Fluminense

Trupa antrenata de Fernando Diniz s-a deplasat la Rio de Janeiro in ultimul meci de campionat, acolo de unde s-au intors cu toate cele 3 puncte puse in joc, in urma succeslui cu 2-1 contra celor de la Botafogo RJ. A fost al treilea succes la rand pentru „fluzao” si al patrulea meci consecutiv in care nu au pierdut.

Gratie parcursului bun din ultima vreme au urcat pana pe locul 6 in campionatul intern, avand in cont 21 de puncte. Golaverajul lor este unul pozitiv dupa 14 jocuri, +2, avand 16 goluri marcate si doar 14 incasate.

German Cano este jucatorul cu cele mai bune cifre din ofensiva gazdelor. Experimentantul atacant argentinian a inscris de 7 ori pana acum, cu care ocupa pozitia secunda in clasamentul golgheterilor din prima liga braziliana.

Echipa probabila: Fabio; Xavier, Manoel, Nino, Paulista; Felipe, Andre; Martins, Ganso, Arias; Cano

Corinthians

„Time do Povo” vine dupa un meci foarte greu in optimile Copa Libertadores, contra celor de la Boca Juniors in compania carora au obtinut al doilea rezultat de 0-0 la rand. Puteau izbuti sa castige partida, daca Roger Guedes nu rata lovituri de la 11 metri din minutul 44.

Situatia lor din campionat nu este deloc rea, aflandu-se pe pozitia secunda, cu 26 de puncte la 3 lungimi distanta de liderul din acest moment, Palmeiras. Au un golaveraj pozitiv, +7, cu 17 reusite si doar 10 goluri primite.

Vitor Pereira intampina ceva probleme de lot inaintea acestui meci. Tehnicianul brazilian nu se va putea baza in meciul de astazi pe: Maycon, Paulinho, Gil, Gustavo Silva, Fagner si fostul jucator al celor de la Chelsea, Willian, toti cei enumerati fiind accidentati.

Echipa probabila: Cassio; Pedro, Mendez, Gustavo, Piton; Roni, Cantillo, Guiliano; Adson, Guedes, Mantuan

Ponturi Fluminense vs Corinthians

Avem premisele unui meci foarte echilibrat intre doua echipe ce au un joc defensiv destul de bun, un plus aici pentru oaspeti. Un plus de prospetime cred il vor avea gazdele care pot profita de programul celor de la Corinthians din aceasta perioada. Merg pe mana gazdelor care nu cred ca vor pierde, insa cred ca vom vedea foarte putine goluri pe „Maracana”.

Ponturi Fluminense vs Corinthians – 1X si Sub 3.5 goluri –> Cota 1.47

More in Alte campionate