Connect with us

Alte campionate

Ponturi Fluminense vs Internacional – Brasileiro Serie A

Ponturi Fluminense vs Internacional

Ponturi Fluminense vs Internacional – Brasileiro Serie A

Etapa a paisprezecea din Brasileiro Serie A ne propune confruntarea dintre Fluminense si Internacional. Meciul va avea loc duminica, 9 iulie 2023, incepand cu ora 22:00, pe „Maracana”.

Agentiile de pariuri online le ofera statut de favorita echipei din Rio de Janeiro care este cotata cu 1.90 de catre Betano.

Prezentare cote Betano – Fluminense vs Internacional

Ponturi Fluminense vs Internacional

Fluminense

„Fluzao” a inceput luna iulie cu o deplasare grea, la Sao Paulo, acolo unde nu au avut o prestatie tocmai buna. Chiar daca au fost dominati de o maniera categorica, se puteau alege macar cu o remiza, avand in vedere ca unicul al partidei a fost inscris cu doua minute inainte de minutul 90.

A fost primul esec suferit de trupa lui Fernando Diniz dupa o serie de 4 runde consecutive fara esec. In urma acestei infrangeri au coborat de pe 5 pe 6, ramanand la un total de 21 de puncte si un golaveraj pozitiv, de +5.

Alaturi de liderul Botafogo RJ si nou-promovata Gremio sunt singurele echipe ce nu au pierdut acasa in actuala edtie de campionat. In cele 6 aparitii de pana acum au izbutit sa bifeze 4 victorii si doua rezultate de egalitate. Doar o singura au pierdut in 2023 in fata propriilor suporteri. Un bilant formidabil, tinand cont ca au jucat nu mai putin de 19 meciuri.

Echipa probabila: Fabio; Xavier, Melo, Santos, Marcelo; Lima, Martinelli; Keno, Ganso, Lele; Cano

Internacional

Seria invincibila a echipei din Porto Alegre a ramas in picioare si dupa partida jucata acasa in runda trecuta in compania celor de la Gremio, si terminata la egalitate, scor 0-0. A fost al zecelea meci consecutiv fara esec pentru oaspeti de astazi.

Desi au acelasi numar de puncte ca adversari de astazi, se afla pe 9, avand un golaveraj inferior acestora. Ba mai mult este singura echipa din top 10 ce are o linie de clasament negativa dupa primele 13 runde, cu 13 reusite si 14 goluri incasate.

Trupa antrenata de Mano Menezes s-a intors neinvinsa din precedetele 5 meciuri jucate departe de casa. Pe ultimele doua chiar au reusit sa le castige, 0-1 la Coritiba, si 1-2 in vizita facuta celor de la America MG.

Echipa probabila: John; Bustos, Hernandez, Mercado, Rene; Romulo, Cardoso; Mauricio, De Pena, Wanderson; Valencia

Ponturi Fluminense vs Internacional

Anticipez un duel echilibrat intrre doua echipe ce stau foarte bine din punct de vedere defensiv. Daca aruncam o privire pe ultimele jocuri ale ambelor tabere, observam ca oaspeti stau in mod clar mult mai bine. Faptul ca acest meci se joaca „Maracana”, inseamna un avantaj consistent pentru Fluminense care a creat o adevarata fortareata din partidele jucate acasa. Ma duc pe un interval de goluri aici, la o cota foarte buna.

Ponturi Fluminense vs Internacional – Interval goluri 2-4 –> Cota 1.50

More in Alte campionate