Connect with us

Alte campionate

Ponturi fobal San Jose Earthquakes vs Sporting Kansas City – MLS

Ponturi fobal San Jose Earthquakes vs Sporting Kansas City: duminica dimineata, de la ora 05:00, pe “Avaya Stadium” se va disputa San Jose Earthquakes vs Sporting Kansas City. Este un meci care face parte din programul Major League Soccer.

Joaca in nota obisnuita

San Jose Earthquakes este si a fost mereu o echipa de pluton. Aceasta arata ca o echipa de pluton, drept pentru care se afla pe locul 10 in Conferinta de Vest, cu 3 puncte. Are si putine goluri inscrise, atacul fiind mereu o problema. In etapa trecuta din nou a tinut sa demonstreze ca nu poate evolua la nivel inalt, ea a pierdut cu 1-2 contra lui Houston Dynamo. A fost un duel in care Yueill a inscris unicul gol al echipei sale.

Are si doua deplasari la activ, in ambele meciuri a fost invinsa, dar a si inscris un gol. Pe langa esecul suferit cu Dynamo, a mai pierdut si cu Red Bulls, dar a fost 1-4 atunci. Earthquakes este si echipa cu cele mai putine goluri inscrise din Conferinta.

  • Echipa probabila: Vega – Thompson, Kashia, Cummings, Lima – Espinoza, Eriksson, Godoy, Judson, Qazaishvili – Wondolowski

In cautarea primului succes din deplasare

In sezonul trecut a jucat la nivel inalt, luptandu-se pentru prima pozitie pana in ultimele etape. acum este intr-o forma mai slaba, se afla abia pe locul 7 al Conferintei de Vest, cu 9 puncte. Are un golaveraj bun, +7, dar totul s-a datorat succesului obtinut in fata lui Montreal Impact, meci castigat cu 7-1.

Deplasarile nu sunt tocmai punctul forte al echipei, in cele trei asemenea intalniri nu a simtit gustul succesului. A suferit o infragere, iar alte doua meciuri s-au incheiat la egalitate. De fiecare data s-au dat goluri de ambele parti, nu a contat numele adversarului intalnit, ofensiva facandu-si datoria.

  • Echipa probabila: Melia – Zusi, Fontas, Besler, Sinovic – Gutierrez, Sanchez, Espinoza – Russell, Nemet, Gerso

In ciuda evolutiilor mai putin bune ale celor doua echipe, ma astept sa vedem un numar de goluri peste media decenta. In acest context, ma astept ca ambele echipe sa inscrie cel putin un gol, spun asta pentru ca Sporting Kansas City joaca in deplasare. Ultimele lor trei dueluri directe au avut aceasta soarta, ambele au inscris, iar in doua dintre ele, Sporting Kansas City a castigat.

Ponturi fobal San Jose Earthquakes vs Sporting Kansas City: ambele marcheaza, cota 1.46 la Unibet

More in Alte campionate