Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Academica Clinceni vs CS Balotesti – Liga 2

Ponturi fotbal Academica Clinceni vs CS Balotesti: miercuri, de la ora 12:00, in Liga 2 se va disputa Academica Clinceni vs CS Balotesti. Meciul are loc in etapa cu numarul 29.

La un pas de a cincea victorie consecutiva

Favorita certa a etapei, Academica Clinceni are nevoie ca de aer de toate punctele. Aceasta a reusit in etapa anterioara sa obtina o victorie importanta. Desi a evoluat pe terenul lui Sportul Snagov, Ion si Barbu au inscris golurile prin care s-a castigat meciul cu 2-0. Astfel, s-a ajuns la patru victorii consecutive, meciuri care o fac sa aiba patru puncte in fruntea clasamentului.

Un capitol la care formatia ilfovenilor domina este cel defensiv, are cea mai buna aparare, cu 17 goluri incasate. E drept, atacul este si el la inaltime, Academica Clinceni marcand 57 de goluri, devenind echipa cu cele mai multe goluri inscrise. Terenul propriu a fost un loc unde aproape mereu a reusit sa iasa pozitiv in evidenta. Din 14 meciuri disputate acasa, a reusit unsprezece victorii, o remiza si doua infrangeri.

Balotesti, prea mica pentru liga secunda

Desi s-au incercat mai multi antrenori care sa o scoata din zona rosie, este o echipa prea mica sa ramana in Liga 2. Nu o spun eu, ci cifrele pe care le-a avut inca de la inceputul sezonului. Se afla pe locul 18, cu 22 de puncte, la noua lungimi in spatele echipei care se afla pe primul loc neutru. In etapa trecuta a reusit cu greu sa ameninte poarta aradenilor de la UTA. Cocirla a inscris un gol pentru ilfoveni, dar acestia au pierdut cu 1-3.

Venita dupa cinci infrangeri, CS Balotesti are o medie de doua ori mai multe goluri primite decat numarul celor pe care ea le-a inscris. Totodata, formatia ilfoveana este si una dintre cele mai slabe din deplasare. Din 14 astfel de intalniri, abia daca a dat noua goluri, 3.5 ori mai putine decat au incasat.

Daca aici s-ar inregistra cea mai mare diferenta de scor, cu siguranta nu ar fi o surpriza. Academica joaca un fotbal bun, stie sa puna problema in disputele de acasa. Conform cifrelor din ultimele intalniri, cred ca anunta un duel pe care echipa gazda sa-l castige linca de la pauza.

Ponturi pariuri Academica Clinceni vs CS Balotesti: 1 pauza / 1 final, cota 1.43 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal