Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Accrington vs Oxford United – League One – 19.02.2019

Marti, de la ora 21:45, pe “Crown Ground” din Accrington se va disputa Accrington vs Oxford United, un meci ramas restanta din runda cu numarul 30 din League One.

Accrington nu are un meci usor, ea se afla pe locul 16, cu 37 de puncte, avand cu patru lungimi mai multe decat echipa care se va duce in League Two, deci presiunea rezultatului este cat se poate de mare. Totusi, fara victorie de sapte etape, aceasta a reusit in runda anterioara sa o incurce pe Sunderland, formatie contra careia a incheiat la egalitate, 2-2 a fost scorul acelui duel, care n-a fost deloc de ajutor pentru ea. Mai mult decat atat, ceea ce se voia sa fie un avantaj sa fie un avantaj, jucatul pe terenul propriu nu este deloc convenabil pentru ca a strans 17 puncte dintr-un maxim posibil de 39, ceea ce este foarte putin pentru o echipa de la care nu ne miram daca se clasa pe loc de play-off.

Oxford United nu are ce pierde, asa ca vine la Accrington dornica sa joace cel mai bun fotbal al sau, are nevoie de puncte ca de aer. Cu toate astea, desi n-a mai punctat la capitolul spectacol, aceasta a pierdut cu 0-1 meciul avut contra celor de la Peterborough, o formatie care se vrea sa promveze. Farasucces de patru etape, trei dintre aceste intalniri au fost remize, ceea ce o pune pe aceasta in postura de a merge in League Two, pentru ca se afla pe locul 21, cu 33 de puncte, avand un golaveraj mai slab decat Bristol Rovers, formatia aflata imediat in fata ei. Defensiv nu sta tocmai bine, Oxford United are una dintre cele mai accesibile defensive, de aici si golaverajul negativ, -10.

Cele doua echipe nu traverseaza deloc cea mai buna perioada a lor, iar in ritmul in care s-au prezentat in ultimele runde, este clar ca nu vor face spectacol. Una peste alta, astept sa vad cum jocul lor se va disputa mai mult la mijlocul terenului si drept urmare, golurile s-ar putea sa fie o aparitie cat mai rara, contrar a ceea ce s-a intamplat in tur, cand Accrington s-a impus cu 3-2.

Pronosticul nostru Accrington vs Oxford United: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal