Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Dacia Unirea Braila – Liga 2

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Dacia Unirea Braila: vineri se vor juca cele mai multe meciuri ale rundei cu numarul 32 din Liga a 2-a, Aerostar Bacau vs Dacia Unirea Braila este unul dintre ele.

Bacauanii au nevoie de o victorie la scor

Lucrurile s-au complicat in ultimele runde si Aerostar Bacau are nevoie de noroc pentru a se salva de la retrogradare. Ea se afla pe locul 17, cu 29 de puncte, la cinci lungimi in spatele locurilor neutre. Astfel, in ultimele sapte runde, a pierdut sase dintre meciuri, in care s-au luat cel putin doua goluri. Un asemenea rezultat a avut loc si in etapa trecuta. A jucat la Constanta, cu Farul, intr-un duel terminat cu scorul de 1-2.

De asemenea, Aerostar Bacau are probleme reale in aparare, avand a doua cea mai slaba defensiva. Pana in momentul de fata a luat 59 de goluri, cu 17 mai multe decat cele pe care a reusit sa le inscrie.

  • Valentin Buhacianu este principalul marcator al echipei. Are 16 reusite, fiind pe locul al doilea in topul golgheterilor.

Braila e cu gandul la Liga 3

Foarte aproape de retrogradarea matematica, Dacia Unirea Braila continua sa piarda la scor. In etapa trecuta a fost invinsa cu 8-0 de Universitatea Cluj, in ceea ce a fost a 20-a infrangere stagionala. Pe ultimul loc, cu 19 puncte, s-a facut de ras prin prestatiile avute de-a lungul timpului. Are 27 de goluri inscrise si 84 primite.

Dacia Unirea Braila este singura echipa care nu a reusit sa castige in deplasare. Are trei puncte stranse si acestea in urma a tot atatea rezultate de egalitate. Mai mult decat atat, a fost o prezenta timida in ofensiv. A dat zece goluri si a luat de cinci ori mai multe, ceea ce o face mereu victima sigura.

  • Americanul Momodou Jallow este cel mai bun marcator al echipei. Acesta are opt goluri, dar doua dintre ele venite sub emblema Brailei. El a venit aici in iarna, de la Farul Constanta.

In tur am avut un meci spectaculos, 3-3 aratand tabela. in momentul de fata Braila este la un nivel atat de joc, cat astept sa piarda din nou la scor. Mai mult, Aerostar are nevoie de aceasta victorie ca de aer. Fiind important pentru moldoveni sa obtina victoria si una la scor pentru moral, astept sa o faca, marcand cel putin patru goluri.

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Dacia Unirea Braila: peste 3.5 goluri, cota 1.50 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal