Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Petrolul Ploiesti: Duminica, 7 aprilie 2019, de la ora 15:00, la Bacau se va disputa Aerostar Bacau vs Petrolul Ploiesti, meci din runda cu numarul 28.

Bratu, foarte aproape de ratarea obiectivului

Victoria bacauanilor ne aduce un profit considerabil. Cota lui Aerostar Bacau este 5.50 la agentia de pariuri Unibet. E greu de spus daca moldovenii se pot mobiliza suficient pentru a obtine un asemenea rezultat. Cert este ca Florin Bratu le-a impus elevilor sai sa joace ofensiv si acest lucru s-a vazut si in 2019.

Sase meciuri s-au jucat in acest an si cinci dintre ele au adus cel putin trei goluri. De cele mai multe ori participarea a venit de ambele parti. Asa a fost cazul si in runda anterioara, cand Aerostar a pierdut cu 1-2 in fata lui FC Arges. In urma rezultatelor etapei trecute, Bratu&Co. au cazut acum pe locul 17, retrogradabil, cu 26 de puncte.

“Lupii Galbeni” nu concep ratarea promovarii

Petrolul Ploiesti s-a trezit la timp pentru a un se indeparta de podium. In runda trecuta a invins-o cu 1-0 pe Universitatea Cluj, o alta contracandidata la promovare. Cu toate acestea, in momentul acesta se afla pe locul 5, cu 56 de puncte. Sunt cinci lungimi intre ea si echipa de pe primul loc, asta in conditiile in care au acelasi numar de meciuri.

Inca neinvinsa pe terenul propriu, deplasarile prahovenilor nu au fost tocmai solide. Vulnerabilitatea a dominat multe intalniri, asa se face ca are o linie de clasament formata din sapte victorii, o remiza si cinci infrangeri. Mai mult. In cel mai recent astfel de joc s-a facut de ras. Petrolul a pierdut cu scorul de 0-3 la Timisoara, contra celor de la ASU Poli.

Consider ca Aerostar Bacau este capabila sa inscrie cel putin un gol in fata unei echipe precum Petrolul. Cum meciul se joaca cu Bratu&Co. in rol de gazde, inclin mai mult spre un duel cu goluri. In tur a fost 5-0 pentru “gazari”, acestia n-au avut mila, dar intre timp Aerostar a inceput sa joace mai bine pe faza ofensiva.

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Petrolul Ploiesti: peste 2.5 goluri, cota 1.66 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal