Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Al-Hilal vs Al-Taawon – Premier League

Ponturi fotbal Al-Hilal vs Al-Taawon: luni seara, de la ora 19:00, pe “King Fahd International Stadium” are loc meciul dintre Al-Hilal si Al-Taawon. Face parte din runda cu numarul 28 din Premier League, prima liga de fotbal din Arabia Saudita.

Al-Hilal este in cursa pentru un nou titlu

Se afla pe locul al doilea, cu 63 de puncte, dar este la o lungime in spatele liderului AL Nasr Riyadh. Intre ele este si diferenta de un meci, o victorie in jocul de luni, o readuce pe prima pozitie. Echipa joaca si un fotbal bun, a reusit in ultimele doua etape din campionat sa scoata maximum. A fost 3-2 cu Al Hazem si 1-0 contra lui Al- Ahli.

In acelasi timp, avantajul de a juca pe terenul propriu a fost mereu dus la bun sfarsit. Din 13 asemenea meciuri, are opt victorii, patru rezultate de egalitate si o singura infrangere. Mai mult decat atat, in postura de gazda a dat de doua ori mai multe goluri decat a incasat. Are un golaveraj cu 30 de goluri inscrise acasa si 15 primite.

Al Taawon vrea pe podium

Cu toate ca nu este un nume care sa spuna multe chiar si pentru fotbalul saudit, Al-Taawon este pe locul 4. Are 49 de puncte, cu patru mai putine decat echipa care se afla pe locul al treilea, Al Shabab. Are si un meci mai putin, iar daca reuseste sa produca surpriza in meciul de luni, se apropie la o lungime. Moralul este bun, echipa a reusit in etapa trecuta sa obtina maximum.

A reusit sa castige cu 2-0 meciul din runda anterioara, contra celor de la Al Qadisiya. Pe de alta parte, are mici probleme in ceea ce priveste jocul in deplasare. In ultimele patru asemenea intalniri, n-a castigat, bifand trei infrangeri si o remiza. Totusi, are o medie buna de goluri inscrise, fie si in disputele din deplasare.

Cele doua echipe s-au intalnit recent si in Cupa Arabiei Saudite. In acel duel a fost 5-0 pentru Al-Taawon, meciul disputandu-se tot cu ea in postura de echipa vizitatoare. Datele problemei se schimba acum, Al-Hilal joaca pentru prima pozitie si astept ca replica sa fie una pe masura. In acest context, Al-Hilal pare mai buna ca lot si asta astept sa se vada pe tabela.

Ponturi fotbal Al-Hilal vs Al-Taawon: gazdele castiga, cota 1.50 la NetBet

More in Alte campionate