Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Amiens vs Lyon – Ligue 1 – 27.01.2019

Duminica, de la ora 18:00, pe “Stade de la Licorne” Amiens vs Lyon se joaca pentru a doua oara in decurs de cateva zile, dar de data aceasta in Ligue 1.

Amiens este o echipa care nu spune nimic fotbalului francez actual, acesta este si motivul pentru care un eventual succes al acesteia ne aduce un profit de 5.4 ori mai mare decat miza pariata, daca alegem agentia Unibet. Intr-o situatie dezastruoasa, aceasta nu merge deloc bine in campionat, unde in ultimele patru runde n-a stiut ce e aia victorie, bifand doua remize si tot atatea infrangeri. Pot spune ca este o formatie care lasa mult de dorit si prin prisma faptului ca se afla pe locul 17, cu 18 puncte, dar mai mult decat faptul ca este la patru puncte peste ultima clasata, are o aparare care lasa mult de dorit, luand de doua ori mai multe goluri decat numarul celor p care a reusit sa le inscrie.

De partea cealalta, Lyon are drept obiectiv sa se califice din nou in grupele Champions League, iar pentru asta trebuie sa termine pe podium, acolo unde deja se afla. Bruno Genesio&Co. au reusit in etapa trecuta sa castige cu 2-1 meciul de la Saint Etienne, un duel in care erau condusi cu 1-0 la pauza si totul s-a decis pe final. Cu cele 37 de puncte stranse, cu trei mai putine decat Lille, formatie aflata pe treapta a doua, Lyon revine pe teren strain dornica sa obtina un nou rezultat pozitiv, asa cum se intampla de zece astfel de intalniri. Pe langa faptul ca ultima echipa care a reusit sa o invinga jucand in rol de oaspete a fost PSG (0-5), in restul de meciuri si-a pus amprenta pe tabela de marcaj, plecand cu cel putin un punct de pe terenuri grele, cum este cel de la Lille (2-2) sau cel de la Montpellier (1-1)

Diferenta dintre ele este enorma, in toate cele trei dueluri directe avute in Ligue 1 s-a inclinat mereu balanta spre Lyon, o formatie care stie sa puna problema contra echipelor mici si lucrul acesta ma astept sa-l faca incepand inca din prima repriza. Totusi, valoric vorbind, aleg sa merg pe un succes al oaspetilor, nu ar fi exclus sa vedem si cel putin trei modificari de scor, pentru ca Amiens este o echipa care poate profita de micile oportunitati pe care defensiva deloc stabila a lyonezilor le ofera.

Pronosticul nostru pentru Amiens vs Lyon: oaspetii castiga, cota 1.58 la Unibet

More in Fotbal