Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Andorra vs Albania – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Andorra vs Albania: luni seara, de la ora 21:45, pe „Estadi National” se desfasura duelul Andorra vs Albania, partida din cadrul Grupei H a preliminariilor Euro 2020.
Desi a jucat nu este pe ultimul loc din Grupa H, Andorra este cea mai slaba echipa si lucrul acesta o sa se vada si in etapele ce vor urma. Deja a fost invinsa, desi a evoluat pe terenul propriu, n-a putut mentine ritmul contra Islandei, drept pentru care a pierdut cu 0-2. Pe de alta parte, Andorra a produs candva surpriza jucand acasa, reusind sa castige contra Ungariei. Acest lucru se intampla in urma cu aproape doi ani.
Nici nu isi permite sa aiba pretentii, Andorra valoreaza foarte putin, lotul total al echipei face putin peste un milion de euro. Marc Vales, jucatorul nordicilor de la Sandefjord este cel mai bine cotat, valoarea lui de piata este de 200 mii euro.

Ponturi fotbal Andorra vs Albania

Albania nu o sa mearga nici ea la Euro, pot sa spun lucrul acesta dupa ce i-am urmarit jocul din debutul preliminariilor. A fost echipa gazda si nu a putut sa o tina pe Turcia la cheremul ei, drept pentru.care a incheiat invinsa  a fost 0-2, acelasi scor pe care si adversara ei l-a inregistrat.
De asemenea, Albania pe teren strain a fost serios zdruncinata de cele trei infrangeri din ultimele patru intalniri.
Nu sunt straine una de cealalta, Dar interesant este ca 1-1 este scorul dintre ele, fiecare echipa care a jucat acasa s-a impus fara sa-i permita adversarului sa inscrie. Cred ca lucrurile vor evolua intr-un singur sens ai cum stiu inclinatia defensiva a albanezilor, nu cred ca vor lasa vreun jucator din Andorra sa ajunga la poarta.
In concluzie, mizand pe slabiciunea gazdelor merg pe un meci castigat lejer de Albania cu un gol inscris inca din primele minute.

Ponturi fotbal Andorra vs Albania: nu marcheaza ambele, cota 1.40 la Betfair

More in Euro 2020