Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Andrezieux vs Lyon Duchere – Cupa Frantei – 22.01.2019

Marti, 22 ianuarie, de la ora 19:30, pe “L’Envol Stadium” din Andrezieux-Butheon se va disputa duelul Andrezieux vs Lyon Duchere, o infruntare din cadrul saisprezecimilor Cupei Frantei. In urma analizei meciului, va oferim cateva ponturi la pariuri.

Andrezieux vine dintr-un fotbal micut, ea facand parte din Liga a IV-a, respectiv Nacional 2 – Grupa B, acolo unde recent a suferit inca o infrangere, 0-2 cu cei de la Saint-Pryve. Aceasta a uimit lumea fotbalului francez dupa ce a reusit o victorie de exceptie in turul anterior, lasand-o acasa pe Olympique Marseille, dupa ce s-a impus cu scorul de 2-0. Dat fiind faptul ca este pe locul 12 la ea in campionat, cu putine puncte prima echipa care retrogradeaza, Andrezieux si-a depasit cu mult nivelul si asta si in urma duelurilor pe care le-a mai avut inainte de Marseille, cand a castigat contra unor echipe de nivelul ei, precum Louhans Cuiseaux (1-0) sau Annecy-le-Vieux (3-1).

Lyon Duchere ne-a obisnuit ca numele ei sa fie mai sonor, asta si pentru ca isi are locul in liga a treia, acolo unde pot spune ca trage sa prinda cel putin playoff-ul, dat fiind faptul ca ocupa locul 5, cu 28 de puncte, cu sapte lungimi mai putine decat realizarea acestui obiectiv. Pana atunci nu-i ramane decat sa-si arate supermatia in acest tur al Cupei Frantei, asa cum s-a intamplat si in turul anterior, cand a facut victima o echipa de prima liga. Profitand de faptul ca Nimes are obiectiv sa ramana in prima liga si situatia ei de atunci nu era una roza, Lyon Duchere a castigat cu 3-0 in fata acestia, asta dupa ce reusea in prealabil sa se mai impuna si contra celor de la Montceau (4-1) si Cote Bleue 2-1).

Cele doua nu sunt deloc straine una de alta, conform Cupei Frantei s-au mai intalnit in doua randuri, fiecare reusind cate o victorie, atunci cand evoluau pe terenul propriu. Nu se poate spune ca sunt echipe de valoare diferita, dar chiar si asa in acest conditii ma astept sa vedem un duel relativ echilibrat, numarul de goluri sa fie unul pe masura, cel mult de doua ori sa se modifice tabela, insa, acestea sa apartina oaspetilor, echipa mai buna si care a anuntat ca merge sa joace cu cei mai buni jucatori.

Pronosticul nostru pentru Andrezieux vs Lyon Duchere:  Lyon Duchere merge mai departe, cota 1.60 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal