Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Angers vs Amiens – Ligue 1

Sunt meciuri interesante in Ligue 1, iar etapa cu numarul 29 ne aduce duelul Angers vs Amiens, infruntare programata sa inceapa sambata, de la 21:00.

Cu toate ca la inceputul anului se lupta sa supravietuiasca pe prima scena, perioada buna pe care o traverseaza o aduce pe locul 12, cu 35 de puncte. Are sapte lungimi avans fata de primul loc care este sub linia rosie si care merge la baraj.

In etapa trecuta din nou a jucat un fotbal bun, plecand cu un punct de la Montpellier, dupa 2-2, ramand cu un singur esec in ultimele sapte runde. A fost invinsa de catre ultima clasata, Guingamp, dar intr-un meci pe care l-a avut in deplasare.

Stephane Bahokan este omul de la care asteptarile sunt mai mari, camerunezul in varsta de 28 de ani este golgheterul echipei. Acesta a fost cel care a inscris un gol si in etapa anterioara, ajungand acum la noua reusite.

Echipa probabila Angers: Butelle – Manceau, Traore, Thomas, Bamba – N’Doye, Santamaria, Mangani – Fulgini, Bahoken, Tait

Aproape o luna de invincibilitate

Nu multi ii dadeau sanse de salvare de la retrogradare, dar nimeni nu anticipa perioada buna ce avea sa urmeze. Amiens a reusit in ultimele cinci runde sa obtina trei victorii, o remiza si un esec, urcand pana pe locul 17, cu 28 de puncte.

Inca in lupta pentru salvarea de la retrogradare, acum se afla la sapte lungimi peste locul ce merge la barajul de mentinere in prima liga. Moralul este si el bun, in etapa trecuta a castigat jucand acasa, a fost 2-1 in fata nou-promovatei Nimes.

Probleme in deplasare

Sansele ei scad drastic cand joaca in deplasare, Amiens este a doua cea mai slaba echipe intr-un top al deplasarilor. Pe langa faptul ca n-a mai castigat de ceva vreme, are de trei ori mai multe goluri primite decat cele opt pe care le-a inscris.

Echipa probabila Amiens: Gurtner – Krafth, Prince, Lefort, Pieters – Mendoza, Monconduit, Blin, Ghoddos – Otero, Konate

Cu siguranta fiecare punct este important atunci cand se intalnesc doua echipe din a doua jumatate a clasamentului. Ambele sunt constiente de lucrul acesta, motiv pentru care ma astept sa vedem un numar mic de goluri, poate la fel ca in tur. La inceputul lunii ianuarie s-au intalnit si remizau la 0. Pe de alta parte, in istoria intalnirilor directe de foarte putine ori am avut minim trei goluri.

Pronosticul nostru pentru Angers vs Amiens: sub 2.5 goluri, cota 1.49 la Unibet

More in Fotbal