Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Angers vs Bordeaux – Ligue 1 – 15.01.2019

Este mijlocul saptamanii si Ligue 1 este obligata sa programeze meciurile ramase restante din tur, iar de la ora 20:00, pe “Raymond-Kopa” se va disputa ponturi fotbal Angers vs Bordeaux.

Angers a uitat cum este astigi intr-un meci oficial, dar in acelasi timp nici nu a pierdut, remiza fiind prezenta in permanenta in ultimele cinci runde, meciuri in care am avut cel mult doua modificari de scor. In conditiile de fata, in care echipa se afla pe locul 15, cu 20 de puncte, amenintata de locurile din zona rosie, fata de care are avans trei lungimi, probabil ca o sa adopte aceeasi strategie ca pana acum si sa stea la cutie. In runda anterioara a jucat foarte inchis, desi este usor de explicat pentru ca s-a disputat pe terenul lui Amiens, a incheiat partida fara vreo ocazie clara, adversarul punand-o clar la punct de fiecare data, ceea ce a facut-o pe Angers sa ajunga la sase etape consecutive fara infrangere.

INFO: Yoann Andreu si Vincent Pajot sunt accidentati

Echipa probabila Angers: Boucher – Manceau; Traore; Pavlovic; Thomas; Bamba – Reine-Adelaide; Santamaria; N’Doye; Tait – Bahoken

Bordeaux isi pregateste revenirea in prima jumatate a clasamentului, dar pentru a face acest lucru are nevoie sa atace mai mult si sa obtina victoria. In runda precedenta nu a putut sa inceapa cu dreptul, drept pentru care a mai suferit o infrangere, dar este oarecum usor de explicat, pentru ca a evoluat pe Coasta de Azur, pe terenul celor de la Nice, unde si scorul a fost unul pe masura, 0-1. In urma acestui rezultat, nu doar ca si-a mai adaugat o infrangere la palmares, dar Bordeaux a devenit si formatia cu cele mai slabe rezultate pe teren strain, in decurs de opt deplasari, aceasta si-a trecut in cont o singura victorie, trei rezultate de egalitate si patru infrangeri, tot ea fiind si echipa care a dat cele mai putine goluri, insa, surprinde mult lipsa unui joc deschis, deoarece s-au dat 14 goluri in aceste opt infrantari, cinci ale ei si noua ale adversarilor.

INFO: Pablo – accidentat, este singura absenta din lotul oaspetilor.

Echipa probabila Bordeaux: Costil – Palencia; Kounde; Lewczuk; Poundje – Lerager; Otavio; Vada – Karamoh; Cornelius; Kamano

Cred ca este evident pentru toata lumea ca ambele echipe nu sunt dispuse sa riste, am vazut acest lucru in ultimele lor rezultate, faptul ca refuza sa iasa la joc, sa lase spatii de care adversarii ar putea specula. In aceste conditii, cred ca un nou duel in care sa avem putine goluri este cat mai plauzibil. In ultima lor infruntare directa, scorul meciului disputat atunci la Bordeaux a fost 0-0.

Pronostic ponturi fotbal Angers vs Bordeaux: sub 2.5 goluri, cota 1.52 la Unibet

More in Fotbal