Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Angers vs Nice – Ligue 1 – 16.02.2019

Sambata, 16 februarie, de la ora 21:00, pe “Stade Ramond-Kopa” din Angers, are loc Angers vs Nice, o partida pe care programul rundei cu numarul 25 o ofera.

Angers trece printr-o perioada foarte buna pentru o echipa de nivelul ei sa piarda o singura data in ultimele cinci runde, cred ca este ceva ce cu greu poate sa repete. Cu atat mai mult cand trei dintre acele dueluri au reprezentat victorii, meciuri in care s-a ridicat net peste nivelul adversarilor, asa cum s-a intamplat si in urma cu o saptamana. Desi a jucat pe terenul unei echipe greu de invins in ultimul timp, Kanga Aka a inscris golurile prin care echipa s-a a castigat cu 2-1, permitandu-i lui Angers sa urce pe locul 12, cu 30 de puncte, asta in conditiile in care deficitul din dreptul golaverajului este de doua goluri.

Echipa probabila Angers: Butelle – Traore, Pavlovic, Thomas – Bamba, N’Doye – Santamaria, Fulgini, Manceau – Bahoken, Kanga

Nice vine dupa o victorie pretioasa, a reusit sa profite de avantajul de a evolua pe terenul propriu si s-a impus cu 1-0 in fata celor de la Lyon. Walter a transformat o lovitura de la 11 m si a adus cea de-a zecea victorie a sezonului, iar echipa de pe Coasta de Azur se afla pe locul 7, cu 37 de puncte, cu sase mai putine decat echipa care se afla acum pe locul al treilea si este fosta adversara din runda precedenta. Situatia echipei este usor instabila in ceea ce priveste deplasarile, Patrick Vieira nu reuseste sa o mobilizeze pe Nice, aceasta n-a mai castigat in aceasta postura de pe 10 noiembrie, atunci cand dispunea cu 1-0 de Nimes.

Echipa probabila Nice: Benitez – Burner, Herelle, Dante, Sarr – Cyprien, Tameze, Lees-Melou – Saint-Maximin, Ganago, Maolida

In ultimele doua jocuri disputate de Angers pe terenul propriu s-au terminat cu victoria ei, asta ma face sa cred ca este o echipa capabila. Nice vine si ea dupa o partida buna, asta ca plusez putin si risc pe un duel in care ambitionate de rezultatele bune din ultima runda, sa iasa la joc si sa reiasa cel putin cate un gol din partea ambelor echipe.

Pronosticul nostru pentru Angers vs Nice: peste 1.5 goluri, cota 1.54 la Unibet

More in Fotbal