Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Anzhi vs Rostov – Rusia Premier League

Ponturi fotbal Arsenal Tula vs Rostov

Ponturi fotbal Anzhi vs Rostov este o partida din cadrul campionatului Rusiei, ce conteaza pentru etapa cu numarul 26, urmand sa se joace pe Anzhi Arena, de la ora 16:30.

◘ Anzhi

Este una dintre cele mai slabe echipe angrenate in aceasta editie de campionat al Rusiei. Este departe de formatia ce juca in competitiile europene, in sezonul actual luptandu-se pentru evitarea retrogradarii. In acest moment se afla pe penultima pozitie in clasament, la trei puncte de locul 14, care duce la baraj. Pana acum, in decurs de 25 de etape, a strans 19 puncte, izbutind cinci victorii si patru remize. Are cel mai slab atac din campionat, marcand doar 11 goluri, primind nu mai putin de 43, avand de asemenea si cea mai slaba aparare.

◘ Rostov

Este o echipa care nu in urma cu mult timp isi facea simtita prezenta in competitiile europene, jucand in Liga Campionilor, dar si in Europa League. In aceasta editie de campionat are un parcurs destul de modest, fiind in partea de mijloc a clasamentului. Ocupa locul al optulea, fiind la patru puncte de locurile de Europa League. Pana acum a strans 35 de puncte, in cele 25 de etape izbutind noua victorii si opt remize. Dispune in continuare de un golaveraj pozitiv, avand in vedere faptul ca a marcat 22 de goluri, primind 20. Ultimele doua etape a dezamagit, pierzand atat cu Orenburg in deplasare, cat si cu Lokomotiv Moscova acasa. In disputele cu acestea a marcat doar o data, primind patru goluri.

Rostov nu trece printr-o forma grozava, e drept, insa da piept cu una dintre cele mai slabe echipe din Rusia. Ne asteptam sa obtina cele trei puncte, necesare pentru a ramane in cursa pentru locurile de Europa League. Asadar, vom miza pe faptul ca va marca de cel putin doua ori, bazandu-ne pe faptul ca va profita de defensiva slaba a gazdelor.

• Ponturi fotbal Anzhi vs Rostov: oaspetii peste 1,5 goluri -> cota 1.62

CITESTE SI

More in Alte campionate