Connect with us

Euro 2020

Ponturi fotbal Armenia vs Finlanda – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Armenia v Finlanda: marti seara, 26 martie , de la ora 19:00, la Yerevan are loc duelul Armenia vs Finlanda, confruntare din cadrul rundei a 2-a din calificarile pentru Euro 2020.

Armenia ramane o nationala modesta care sta intr-un singur jucator si lucrul acesta se vede de fiecare data cand joaca. Chiar daca marti urmeaza sa joace pe terenul propriu, ea este cotata cu sansa a doua, un succes al acestia aducandu-ne un profit de 3,65 de ori mai mare decat miza.

Startul caficarilor a fost unul ratat de Armenia, care a pierdut cu 1-2 in Bosnia, asta dupa ce a aratat foarte slab. Unicul gol al echipei a fost marcat de vedeta Mkhitaryan, in al treilea minut de prelungire, dupa ce a transformat o lovitura de la 11 m. Contrar acestui lucru, acasa a pierdut la scor ultimul meci avut contra unei nationale cu pretentii, a fost 1-6 cu Polonia.

Ceva se intampla cu Finlanda pentru ca o cunoasteam ca o formatie care stie sa se inchida atunci cand este cazul. Totusi, a inceput calificarile cu un duel greu de depasit, intalnind Italia. Faptul ca nu a evoluat pe terenul propriu poate ca a avut o influenta, drept pentru care a pierdut cu 0-2, bifand a patra infrangere din ultimele cinci dueluri.

Finlanda pe teren strain a incheiat fie invinsa, fie victorioasa in ultimele sapte intalniri, dueluri in care si-a trecut in cont trei victorii la limita, dar doua dintre ele au venit in partide de pregatire.

In decursul timpului s-au intalnit de patru ori, in trei dintre aceste infruntari am avut goluri dintr-o singura parte si cel mult doua modificari de scor. Cred ca situatia celor doua formatii este una identica, ambele au pierdut in prima etapa, de multe ori joaca inchis si cred ca vor evita sa se aventureze mult in atac.

In concluzie, merg pe un meci in care sa avem cel mult doua modificari de scor, nu as exclude si un rezultat de 0-0, oarecum speficic unei nationale precum Finlanda.

Ponturi fotbal Armenia vs Finlanda: sub 2.5 goluri, cota 1.58 la Unibet

More in Euro 2020