Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Atlanta United vs Colorado Rapids – MLS

Ponturi fotbal Atlanta United vs Colorado Rapids: duminica dimineata, de la ora 01:00, “Mercedes-Benz Stadium” se va disputa Atlanta United vs Colorado Rapids. Este un joc din cadrul Major League Soccer.

Atlanta, departe de forma dub sezonul trecut

Favorita si in acest duel, Atlanta United pare ca nu mai are forta de anul trecut. Dovada stau rezultatele si faptul ca este pe ultimul loc in Conferinta de Est. are 5 puncte stranse si tot atatea goluri inscrise. In runda anterioara a evoluat mult sub asteptari. A pierdut cu 1-2 in fata celor de la FC Dallas. Golul echipei nu avea cum sa nu apartina lui Joseph Martinez.

Revenita pe teren propriu, are toate motivele sa-si puna semne de intrebare. In cele doua jocuri pe care le-a avut, nu a simtit gustul succesului. A obtinut un egal si a suferit un esec. Totodata, in ambele infruntari ambele echipe au dat cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Guzan – Parkhurst, Robinson, Pirez, Shea – Larentowicz, Nagbe – Gressel, Barco, Villalba – Martinez

SE cauta prima victorie stagionala

Colorado Rapids este cea mai slaba echipa din MLS. Cifrele spun lucrul acesta si faptul ca este ultima in Conferinta de Vest. Are 2 puncte stranse din 24 maxim posibile si -11 in dreptul golaverajului. De asemenea, din opt intalniri avute, sase au fost infrangeri si doua s-au incheiat la egalitate. In runda anterioara a cedat cu 1-4 in fata celor de la Chicago Fire.

Situatia in deplasare este mult mai apasatoare. Aceasta are 0 puncte in urma a patru astfel de dueluri. Pe langa asta, a incasat cel putin doua goluri de iecare data. In acelasi timp, in trei dintre aceste infruntari a reusit cumva sa inscrie si ea.

  • Echipa probabila: Howard – Rossenberry, Opare, Smith, Vines – Rubio, Acosta, Bassett, Mezquida – Feilhaber, Kamara

E normal ca Atlanta United sa plece favorita, chiar daca e ultima in Est, sunt convins ca este de moment. De cealalta parte, Colorado Rapids pare sa nu aiba un remediu impotriva infrangerilor pe banda rulanta. Una peste alta, astept ca echipa gazda sa-si arate suprematia si la final sa vedem cel putin goluri inscrise de ea. Mai mult, nu as exclude daca o sa avem un scor record, pentru ca diferenta de valoare este mare.

Ponturi fotbal Atlanta United vs Colorado Rapids: gazdele castiga la handicap, cota 1.95 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate