Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Atlanta United vs FC Dallas – MLS

Ponturi fotbal Atlanta United vs FC Dallas: sambata seara, de la ora 23:00, la Atlanta, pe “Mercedes-Benz Stadium” are loc Atlanta United vs FC Dallas. Este un meci din cadrul Major League Soccer.

Campioana a inceput slab sezonul

Ce s-a intamplat in sezonul trecut a fost de bun augur pentru Atlanta, dar a si pus presiune pe jucatorii ramasi. Spun asta pentru ca au plecat cativa, antrenorul a luat si el alta cale si asta se vede. Dupa cucerirea titlului, echipa arata slab, rezultatele spun lucrul acesta. Se afla pe locul 10 in Conferinta de Est, cu 5 puncte, avand si -2 in dreptul golaverajului.

Josef Martinez nu mai inscrie nici el pe banda rulanta, in cinci meciuri, Atlanta a reusit sa isncrie de patru ori. Pe de alta parte, singura victorie de pana acum a venit jucand in deplasare, acolo a trecut cu 2-0 de NE Revolution.

  • Echipa probabila: Guzan – Parkhurst, Robinson, Pirez, Shea – Nagbe, Larentowicz, Gressel – Barco, Josef Martinez, Gonzalo Martinez

Texanii au probleme in deplasare

Dallas este o echipa curajoasa, a demonstrat asta si in etapa trecuta. Atunci a inceput cu tupeu in fata unei echipe in scadere evidenta, castigand cu 2-1. Ferreira a dat primul gol dupa noua minute, pentru ca apoi, Ziegler sa transforme un penalty. Datorita rezultatelor obtinute acasa, unde este neinvinsa, se afla pe locul 5, cu 13 puncte.

Totodata, cele doua infrangeri suferite de texani pana acum au venit in deplasare. Acolo au luat cel putin un gol de fiecare data. Astfel, in trei dueluri, a bifat doua infrangeri si inca o victorie, un meci spectaculos, castigat cu 4-2 contra lui Real Salt Lake. Elvetianul Zieler pare omul de gol numarul 1, acesta marcand trei goluri pana in momentul de fata.

  • Echipa probabila: Gonzalez – Cannon, Hedges, Ziegler, Hollingshead – Cerrillo, Gruezo – Barrios, Pomykal, Aranguiz – Ferreira

Victoria Atlantei este un lucru important, aceasta fiind si favorita meciului. Totusi, Dallas s-a dovedit o echipa care primeste goluri usor cand joaca in deplasare, dar care stie sa puna problema cand e cazul. In acest context, probabil ca gazdele vor avea nevoie de un joc solid, pe care pana acum l-am vazut prea putin. In final, Atlanta United sa castige, dar sa inscrie de cel putin doua ori pentru a face lucrul acesta.

Ponturi fotbal Atlanta United vs FC Dallas: gazdele castiga, cota 1.58 la Unibet

More in Alte campionate