Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Aue vs Koln – Zweite Bundesliga – 27.02.2019

Miercuri, 27 februarie, de la ora 20:30, pe “Sparkassen-Erzgebirgsstadion” din Aue, are loc Aue vs Koln, o restanta din runda cu numarul 20 a Zweite Bundesliga.

Aue este una dintre cele mai modeste echipe din Zweite Bundesliga, deci e normal sa fie formatia cotata cu sansa a doua, o victorie a acesteia ne aduce un profit de 5.6 ori mai mare la agentia de pariuri online Unibet. Cu toate astea, in ultimele doua dueluri nu s-a vazut diferenta dintre ea si adversarele intalnite, astfel, a reusit sa o invinga cu 2-1 pe St. Pauli, in deplasare, iar in etapa trecuta a reusit sa scoata un punct din disputa contra celor de la Duisburg, 0-0 a fost scorul acelui duel, pe care l-a avut la finalul saptamanii trecute, tot in fata propriilor suporteri. De altfel, se afla destul de departe de zona rosie, Aue ocupa locul 12, cu 26 de puncte, la sapte lungimi distanta de prima echipa care merge in editia urmatoare a 3.Liga.

Koln este una dintre favoritele la promovarea directa si chiar la titlu, asta in conditiile in care cu greu s-a mai ridicat la nivelul din tur, insa, a avut norocul ca nici adversarele ei un au fost mai bune si acum se afla pe locul al doilea, cu 42 de puncte, la doua lungimi in spatele celor de la Hamburger SV, liderul actual al Zweite Bundesliga, insa, in eventualitatea unei victorii va prelua sefia. Moralul “tapilor” este unul bun si zic asta pentru ca in etapa trecuta a reusit sa isi rapuna din nou adversarul intalnit, de data asta a fost 3-1 in fata celor de la Sandhausen, evident, in fata propriilor suporteri, cunoscut fiind faptul ca statutul de gazda este foarte important in economia partidelor din campionat.

Nivelul jocului celor doua echipe este net unul care se incadreaza in media Zweite, dar e normal sa fie asa pentru ca unele echipe si-au atins potentialul maxim si acum ofera un joc mult mai consistent. Asa cred ca vor sta lucrurile si in meciul de miercuri, insa, pana la urma Koln joaca pentru a prelua sefia Zweite Bundesliga si ma astept sa se vada acest lucru in determinarea jucatorilor, drept pentru care sa avem un succes al oaspetilor.

Pronosticul nostru pentru Aue vs Koln: oaspetii castiga, cota 1.50 la Unibet

More in Fotbal