Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Barnsley vs Blackpool – League One

Ponturi fotbal Barnsley vs Blackpool: sambata, de la ora 17:00, pe “Oakwell” se va disputa meciul in care Barnsley primeste vizita celor de la Blackpool. Disputa are loc in runda cu numarul 45 din League One.

Victoria o duce in Championship

Promovarea este la un pas distanta. Tot ce trebuie Barnsley sa faca este sa castige meciul de sambata si matematic este in Championship. Echipa este pe locul al doilea, are 88 de puncte, cu trei lungimi maiputine decat liderul League One. Totodata, este si cu doua puncte peste Portsmouth, echipa care urmeaza sa joace la Sunderland. Un pas gresit al rivalelor, echivaleaza cu promovate matematica.

Partea buna este ca merita acest lucru, Barnsley vine dupa trei victorii consecutive. Pe langa faptul ca a castigat, a facut-o intr-o maniera spectaculoasa. Astfel, in toate aceste dueluri s-au dat cel putin trei goluri. De altfel, asa s-a intamplat in precedentele cinci runde.

Echipa probabila: Davies – Cavare, Pinnock, Lindsay, Williams – Mowatt, McGeehan – Brown, Thiam, Hedges – Woodrow

Moral bun pentru Blackpool

Fara vreu obiectiv maret pe care sa-l mai poata atinge, Blackpool se afla pe locul 9, cu 62 de puncte. Sunt sapte lungimi distanta fata de echipa care se afla pe ultimul loc de playoff. Situatia de fata pare sa o prinda cu moralul ridicat. In runda anterioara a bifat cea de-a 15-a victorie stagionala. A reusit ca din postura de echipa gazda sa o invinga cu 2-1 pe Fleetwood.

Totodata, Blackpool este si o formatie care pare ca nu se lasa intimidata de postura de echipa vizitatoare. In ultimele cinci astfel de intalniri a pierdut o singura data. Per total, in 22 de atfel de intalniri, a reusit sa obtina sapte victorii, noua rezultate de egalitate si sase infrangeri.

Echipa probabila: Mafoumbi – Turton, Tilt, Heneghan, Bola – Feeney, Thompson, Spearing, Pritchard – Long, Delfouneso

Cu toate ca Blackpool pare sa fie o echipa care se prezinta bine, astept sa piarda meciul. Intalneste o echipa capabila, cu atat mai mult cand joaca pe terenul propriu. Cum Barnsley n-a pierdut inca jucand acasa, ma astept ca meciul de sambata sa-l tratez serios inca din primele minute. Datorita acestui lucru, la final sa obtina succesul inca din prima repriza.

Ponturi fotbal Barnsley vs Blackpool: gazdele castiga & peste 1.5 goluri @ 1.47 la Betano

More in Alte campionate