Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Barnsley vs Shrewsbury – League One

Ponturi fotbal Barnsley vs Shrewsbury: vineri este zi de fotbal in League One, de la ora 17:00, pe “Oakwell”, se va disputa Barnsley vs Shrewsbury. Este un meci al etapei cu numarul 43 din League One.

Obiectivul: promovarea directa

Barnsley a fost echipa care a avut cel mai mult de castigat si in etapa trecuta s-a impus din nou. A fost 4-2, acasa, contra celor de la Fleetwood, drept pentru care ramane in top. Se afla pe locul al doilea, cu 82 de puncte, sunt doua lungimi avans pe care le are contra celor de la Sunderland si Portsmouth. Totodata, este si a doua echipa cu cele mai mare multe victorii din League One, a castigat 23 de meciuri din 42 de dueluri.

Avantajul de a juca acasa se aplica din nou, Barnsley fiind una dintre cele doua echipe inca neinvinse in aceasta postura. In 21 de meciuri disputate pe “Oakwell”, a reusit sa obtina 13 victorii si 8 rezultate de egalitate.

  • Echipa probabila: Davies – Cavare, Pinnock, Lindsay, Williams – McGeehan, Mowatt – Brown, Thiam, Hedges – Woodrow

Este cu gandul la vacanta

Rezultatele bune pe care Shrewsbury le-a obtinut in ultimul timp ii ofera posibilitatea ca finalul de sezon sa-l traiasca cu gandul la vacanta. Ea se afla pe locul 13, cu 50 de puncte, sunt sase lungimi intre ea si prima echipa care se afla pe loc de League One. Totusi, intre ele sunt o multime de echipe, astfel ca diferenta cred ca este linistitoare.

Este si intr-o forma buna, avand trei victorii in ultimele cinci etape. Unul dintre aceste succese a venit la finalul saptamanii trecute. Shrewsbury s-a impus cu 2-0 contra celor de la Gillingham FC, intr-un joc in care a evoluat in deplasare. Bolton si Campbell au reusit sa aduca victoria cu numarul 12 a sezonului.

  • Echipa probabila: Mitchell – Kennedy, Waterfall, Beckles – Bolton, Docherty, Grant, Norburn, Haynes – Okenabirhie, Whalley

In cele trei meciuri directe avute s-a terminat mereu intr-un mod spectaculos. In tur a fost 3-1 pentru Shrewsbury, aratand ca este o echipa stapana pe sine in meciurile de acasa. Schimbandu-se locul de desfasurare al partidei, Barnsley este acum favorita si probabil cea care o sa castige. Inca neinvinsa pe “Oakwell”, a tinut piept, cu brio, unor echipe mai bune decat Shrewsbury.

Ponturi fotbal Barnsley vs Shrewsbury: gazdele castiga, cota 1.48 la Unibet

More in Alte campionate