Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Bergerac vs Orleans – Cupa Frantei – 23.01.2019

Miercuri, 23 ianuarie, de la ora 19;30 se va disputa infruntarea din cadrul saisprezecimilor Cupei Frantei, Bergeras vs Orleans, un duel in care oaspetilor le este atribuita prima sansa. Am analizat acest meci si venim in intampinarea voastra cu idei de ponturi la pariuri.

Bergerac vine dintr-o liga deloc comuna pariorilor din Romania, deoarece National 2 – Group B nu este listata in oferta celor mai importante agentii de pariuri. Desi provine din Liga a IV-a a fotbalului din Franta, acaeasta nu este deloc pe un loc care sa-i convina, este pe locul 10, cu 21 de puncte, insa, traverseaza o perioada foarte buna. Astfel, la finalul saptamanii trecute a dispus cu 1-0 de Stade Bordelais, bifand a cincea victorie consecutiva, atat in campionat, cat si in Cupa Frantei. Spun acest lucru pentru ca la inceputul anului a reusit sa produca una dintre surprize, dupa ce a reusit sa treaca cu 2-1 de Niort, scorul fiind deja decis inca din prima jumatate de ora, dupa golurile inscrise de Bisson si Belbachir.

Orleans provine dintr-un campionat mult mai bine vazut, aceasta este parte din Ligue 2, acolo unde se afla pe locul 12, cu 26 de puncte. Forma de moment nu este deloc una buna, spun asta pentru ca in ultimele cinci etape a reusit o singura victorie, ea venita in deplasare, cu Beziers, scorul fiind 1-2. Cupa Frantei este o cu totul alta competitie, motivatia este alta, desi Orleans a ajuns pana in acest punct cu putin noroc, data fiind desfasurarea din runda precedenta. Dupa ce a condus-o pe Aiglon Lamentin, 1-1 a fost scorul la finalul timpului regulamenta, succesul cu 3-2 a venit in urma reprizelor de prelungire.

Este un duel unde victoria pentru Orleans este foarte importanta, are nevoie sa isi ridice moralul pentru ca in campionat a inceput sa evolueze timid, drept pentru care incepe sa-si faca griji asupra salvarii de la retrogradare. Cred ca prestatia celor doua echipe trebuie sa fie diferita, in favoarea celor de la Orleans, echipa care valoric este mai buna, drept pentru care cred ca este capabila sa obtina un nou succes.

Pronosticul nostru pentru Bergerac vs Orleans: oaspetii castiga, cota 1.60 la Unibet

More in Fotbal