Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Birmingham vs Brentford – Championship – 29.12.2018

Sambata, 29 decembrie, de la ora 17:00, pe “St. Andrew’s Stadium” se va disputa jocul ponturi fotbal Birmingham vs Brentford, duel din etapa a 25-a.

Birmingham ramane o echipa surpriza pentru mine, dat fiind faptul ca nu este suficient de puternica pentru a mentine ritmul ridicat, ma astept sa stea pentru putin timp in preajma locurilor din playoff. Pentru moment se afla pe locul 7, cu 37 de puncte, la doua lungimi distanta de locurile ce vor duce in fazele superioare, dar are mari sanse ca in urma unui rezultat bun sa atinga acel obiectiv. Spun acest lucru pentru ca a reusit in runda anterioara sa bifeze al treilea meci consecutiv fara sa-l piarda, 2-0 a fost scorul partidei cu Stoke City, Maghouma si Bogle au fost cei doi marcatori ai meciului, amandoi reusind sa inscrie pe finalul celor doua reprize.

De partea cealalta, Brentford da semne de revenire, a reusit in ultimele doua runde sa scape fara esec, drept pentru care a profitat de avantajul terenului propriu, pentru a dispune cu 1-0 de Bolton, o echipa aflata la retrogradare. IN runda anterioara s-a prezentat decent, a reusit un 1-1 pe terenul lui Bristol City, suficient pentru a urca un loc in clasament, acum ocupand pozitia a 18-a, cu 26 de puncte, cu cinci lungimi mai multe decat Bolton, echipa pe caer a reusit recent sa o invinga si care se afla pe primul loc retrogradabil. Ce e drept, deplasarile nu sunt tocmai punctul forte al londonezilor, in decursul a 12 astfel de intalniri, au reusit sase remize si tot atatea infrangeri, fiind fara succes pana in momentul de fata.

Pot spune caa in mod normal Brentford este genul de echipa in ale caror meciuri se inscriu multe goluri, dar de data aceasta as crede mai mult ca Birmingham o sa fie cea care da tonul si faptul ca se joaca pe terenul propriu sigur este in favoarea ei. De altfel, n-au fost multe echipele care au reusit sa se impuna pe “St. Andrew’s Stadium”, acolo unde in decurs de 12 intalniri o singura echipa s-a impus.

Pronostic ponturi fotbal Birmingham vs Brentford: 1X pauza / 1X final, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal