Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Birmingham vs Stoke City – Championship – 26.12.2018

Miercuri, 26 decembrie, Boxing Day ne pregateste de prima runda a returului Championship, acolo unde avem ponturi fotbal Birmingham vs Stoke City, de la ora 17:00.

Birmingham este o formatie fara prea mult potential, dar care vizeaza mereu locurile neutre si pana in acest moment ii reuseste foarte bine. Suma tuturor partidelor disputate pana in acest oment face sa fie pe locul 8, cu 34 de puncte, la doar patru lungimi de playoff si daca va continua sa joace la fel de bine cum a facut-o si in runda anterioara, sigur o sa puna presiune pentru o clasare cat mai sus, ceea ce ar fi nemaipomenit in contextul in care vine si acum dupa un meci castigat. In etapa anterioara a facut o vizita la Wigan, acolo unde nu a avut deloc probleme, Adams si Morrison au transat repede meciul, iar Birmingham intra cu 2-0 la pauza, pentru ca Maghoma sa duca scorul la 3-0 si sa incheie tabela, dupa o ora de joc.

Stoke City stie foarte bine ce cauta si principalul sau obiectiv este sa se afle intre primele sase echipe din Championship, iar pentru asta si-a depus serios candidatura, pentru ca forma de moment este una demna de invidiat. In etapa anterioara a reusit si ea sa castige, a fost a opt victorie din acest sezon, ceea ce o face vecina de clsament cu adversara ei, golaverajul mai slab fiind cel care o face sa ocupe locul 9, cu 34 de puncte.  A fost a zecea etapa consecutiva in care nu pierde, in tot acest tip reusind patru victorii si alte sase rezultate de egalitte. In etapa anterioara s-a bucurat de statutul de gazda pe care l-a avut, iar presiunea exercitata asupra lui Millwall, a facut ca Berahino sa inscrie unicul gol al meciului.

Nu exista diferenta intre ele, parcursul este unul identic, dar cred ca simplul statut de echipa gazda o face pe Birmingham usor favorita. Totusi, as vrea sa remarc ca nu dau goluri multe atunci cand joaca contra unor contracandidate, motiv pentru care as pune accent pe un meci mai mult echilibrat, din care sa asistam la cel mult doua goluri. De altfel, si in meciul din tur am vazut acelasi scenariu, atunci Birmingham s-a impus cu 1-0.

Pronostic ponturi fotbal Birmingham vs Stoke City: sub 2.5 goluri, cota 1.71 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal