Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Blackpool vs Sunderland – League One – 01.01.2019

Marti, de la ora 17:00, pe “Bloomfield Road” se disputa ponturi fotbal Blackpool vs Sunderland, duel din cadrul etapei cu numarul 26 din League One.

Blackpool este o echipa pe care o stiu ca are potential, dar din nefericire pentru ea sunt caderi destul de adanci si acest lucru se intampla si in momentul de fata. Ocupa locul 8, cu 35 de puncte, cu opt lungimi mai putine decat Charlton, echipa de pe locul 6, ultimul care asigura prezenta in playoff, dar are si un meci in minus fata de celelalte echipe. De asemenea, in precedentele patru runde a luat un singur punct si acela in meciul disputat la finalul saptamanii trecute, atunci cand a scos un 0-0 cu Wimbledon, disputa in care a avut foarte multe ocazii, dar nu a reusit sa le fructifice si a fost de bun augur ca a luat un punct, pentru ca a pus capat celor trei infrangeri consecutive.

De partea cealalta, Sunderland are doua meciuri mai putine decat echipa de pe primul loc si in aceste conditii, ea se afla pe locul al treilea, cu 47 de puncte, ar avea ocazia sa recupereze suficient de multe puncte a trece cel putin pe locul secund. Ce e drept, in etapa anterioara a pierdut ocazia de a-si trece un succes in cont, golul lui Maja n-a fost decat cel egalizator, scorul final fiind deja stabilit inca de la pauza, 1-1. Din nefericire, “pisicile negre” au cazut pe ultimimul loc al podiumului si acest lucru pune foarte mare presiune, dat fiind faptul ca tinde sa promoveze in mod direct, Sunderland fiind si una dintre cele mai bune echipe din League One.

Statistica si cifrele sunt de partea celor de la Sunderland, dar asa cum foarte bine ne-a aratat si in runda anterioara, sansele sunt destul de mari sa rateze oporunitatea de a se afirma si sa nu promoveze in mod direct, dar pana atunci urmeaza un duel contra lui Blackpool, o alta echipa care joaca destul de spectaculos si in acest context inclin spre un rezultat spectaculos, in care cel putin cate un gol sa vina de ambele parti.

Pronostic ponturi fotbal Blackpool vs Sunderland: ambele marcheaza, cota 1.83 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal