Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Bolton vs Aston Villa – Championship

Ponturi fotbal Bolton vs Aston Villa: vineri, 19 aprilie, de la ora 17:00, “Macron Stadium” gazduieste Bolton vs Aston Villa, unul dintre jocurile etapei cu numarul 43.

Meci decisiv pentru albi

Este meciul care o poate trimite pe Bolton Wanderers in League One. Se afla pe locul 23, cu 32 de puncte, zece mai putine decat Wigan, prima formatie aflata pe loc neutru. Prea multe infrangeri pentru aceasta o aduc in situatia de fata. In ultimele trei etape a fost mereu depasita de adversarii pe care i-a intalnit.

In runda anterioara din nou s-a facut de ras jucand in deplasare. A fost 0-4 contra celor de la Derby County. A fost un meci pe care l-a jucat in deplasare, dar din punct de vedere defensiv sta foarte slab. In ultimele zece etape a luat cel putin un gol de fiecare data. De asemenea, Bolton Wanderers este echipa cu cel mai slab atac, 29 de goluri a inscris pana acum, dar si cea mai slaba aparare.

  • Echipa probabila: Matthews – Little, Wheater, Wilson, Taylor – Ameobi, Williams, Connolly, Noone – Connell – Magennis

Cea mai buna echipa din ultima luna

Situatia cifrelor avute de Aston Villa in ultima luna sunt incredibile. Aceasta a reusit sa obtina victoria in ultimele opt runde, meciuri in care a si dat, de multe ori, cel putin doua goluri. Asa a stat situatia si in etapa trecuta, atunci cand a dispus cu 2-1 de Bristol City. A fost un meci in care si-a arata clasa, braham si Hourihane marcand cele doua goluri.

Aston Villa se afla pe locul 5, cu 69 de puncte, iar victoria din acest meci mai mult ca sigur ca o trimite in playoff. Atacul reprezinta piesa de rezistenta, formatia din Birmingham are unul dintre cele mai bune compartimente ofensive, cu 77 de goluri. Parte importanta dintre ele au venit datorita lui Tammy Abraham. Atacantul englez are 24 de goluri inscrise, cu trei mai putine decat golgheterul Championship.

  • Echipa probabila: Steer – Mohamady, Tuanzebe, Mings, Taylor – Whelan – Adomah, Hourihane, Grealish, Ghazi – Abraham

Este un meci in care diferenta de valoare ma astept sa isi spuna cuvantul inca de la pauza. Totodata, fiind un meci decisiv si pentru echipa gazda, astept sa joace ofensiv, indiferent de ce se intampla. La fel ca si in tur, merg pe un succes al oaspetilor, dar tind tot mai mult sa cred ca acestia vor avea nevoie de cel putin doua goluri pentru a se impune.

Ponturi fotbal Bolton vs Aston Villa: peste 2.5 goluri, cota 1.70 la Unibet

More in Alte campionate