Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi fotbal Bordeaux vs Dijon – Ligue 1- 20.01.2019

Duminica seara, de la ora 20:00, “Matmut Atlatnique” este terenul unde se gazduieste ponturi fotbal Bordeaux vs Dijon, duelul rundei cu numarul 21.

Motivata de victoria norocoasa din etapa trecuta, atunci cand Yann Karamoh a reusit sa ajunga in fata portii adverse in minutul 90+2, iar echipa sa a dispus cu 2-1 in fata lui Angers. Chiar si in aceste conditii, nivelul echipei de pana acum nu a fost deloc unul care sa-i faca cinste, ea se afla acum pe locul 12, cu 25 de puncte, cu opt mai multe decat prima echipa care se afla sub linia rosie, respectiv adversarul pe care urmeaza sa-l intalneasca si acum. Spre bucuria ei, revine si pe terenul propriu, “Matmut Atlantique” fiind locul unde a reusit sa se descurce foarte bine pana in momentul de fata, avand patru partide consecutive in care nu a pierdut, trei fiind remize.

Echipa probabila Bordeaux: Costil – Palencia; Kounde; Jovanovic; Sabaly – Plasi; Otavio; Vada – Karamoh; Cornelius; Preville

In etapa trecuta, Dijon nu a facut deloc un meci greu, dar pana la final a reusit sa obtina un punct, 1-1 a fost meciul pe care l-a jucat acasa, contra celor de la Montpellier. Din nefericire pentru ea, in acest moment se afla la doar trei puncte distanta de ultimul loc, dar are nevoie sa inscrie mai mult pentru a iesi in relief, deoarece are aproape de doua ori mai multe goluri primite decat numarul celor pe care a reusit ea sa le inscrie. Dificil pentru ea este ca urmeaza sa joace in deplasare si in acest gen de infruntari n-a iesit deloc la rampa, ultima data cand a castigat intr-o etapa, in postura de oaspete, a fost pe 25 august, intr-un 4-0 cu Nice, acela fiind cel mai categoric succes al sezonului.

Echipa probabila Dijon: Allain – Chafik; Yambere; Lautoa; Haddadi – Amalfitano; Abeid; Marie – Chag-Hoon; Tavares; Said

Ultimele lor dueluri au fost echilibrate, pana si ce s-a intamplat in tur a insemnat succes norocos al celor de la Bordeaux, 1-0 fiind scorul atunci. Cred ca este justificata aceasta cota de favorita pe care o primeste Bordeaux din nou si cum intalneste una dintre cele mai slabe echipe ale acestui sezon, astept din partea ei sa puna presiune suficienta pentru a obtina si victoria.

Pronostic ponturi fotbal Bordeaux vs Dijon: gazdele castiga, cota 1.75 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal